Viorica Dăncilă, despre ediţia a şasea a internshipului pentru studenţi la Guvern: Mă bucur că suntem la a cincea ediţie

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, miercuri, demararea intershipului, afirmând că se bucură că acest program a ajuns la cea de-a cincea ediţie, în condiţiile în care programul a ajuns la cea de-a şasea ediţie.

RomaniaTV.net
18 apr. 2018, 15:47
Viorica Dăncilă, despre ediţia a şasea a internshipului pentru studenţi la Guvern: Mă bucur că suntem la a cincea ediţie

„În cadrul şedinţei de astăzi vom vorbi despre internship. Mă bucur că suntem la a cincea ediţie a internshipului, lansat de Guvernul României, pentru studenţi şi tineri absolvenţi. Prin acest internship, care se va desfăşura între 16 iulie şi 14 septembrie, tinerii vor putea să se familiarizeze cu lucrul în administraţia centrală. Prin acest internship, 200 de tineri vor putea să îşi desfăşoare activitatea în  cadrul Guvernului României, în ministere sau instituţii subordonate autorităţilor centrale. Condiţiile de participare vor fi făcute publice şi profită de această ocazie să le ureze tuturor tinerilor care vor participa la acest internship mult succes”, a declarat la începutul şedinţei de guvern premierul Viorica Dăncilă.

Potrivit site-ului intership.gov.ro, programul a ajuns la a şasea ediţie.

„Studenții și tinerii absolvenți sunt invitați să aplice pentru cele 200 de locuri disponibile în Guvern, ministere, instituții și autorități publice. Programul, ajuns la a VI-a ediție, se va derula în această vară în perioada 16 iulie – 14 septembrie și va oferi tinerilor posibilitatea să se acomodeze cu modul de lucru al administraţiei publice centrale”, potrivit site-ului.