Viorica Dăncilă: Rectificarea bugetară va avea loc vineri, după moţiunea de cenzură

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, luni, că rectificarea bugetară va avea loc vineri, după moţiunea de cenzură, pentru a nu exista "niciun fel de suspiciune" că ar dori să "mulţumească" anumite judeţe.

07 oct. 2019, 14:58
Viorica Dăncilă: Rectificarea bugetară va avea loc vineri, după moţiunea de cenzură

„Am pus şedinţa de Guvern vineri pentru că am auzit în spaţiul public că fac rectificarea să mulţumesc anumite judeţe şi, ca să nu fie niciun fel de suspiciune, de acuzaţie, atunci am hotărât să fie rectificarea vineri. Rectificarea este deja făcută, este o rectificare care asigură buna funcţionare a primăriilor. Nu este o rectificare care să presupună şi alte capitole. (…) Este normal ca şedinţa de Guvern să o facem după moţiune şi acest lucru arată că noi credem că moţiunea nu va trece, deci vom face fără niciun fel de problemă rectificarea”, a declarat Viorica Dăncilă luni, la Senat.

Premierul Viorica Dăncilă, liderul PSD, a anunţat luni că în cazul în care moţiunea de cenzură nu va trece, se va prezenta în Parlament, săptămâna viitoare, cu remanierea şi cu program de guvernare adaptat.