Viorica Dăncilă: „Vă spun cu fermitate că nu voi ceda”

Deficitul bugetar al Franţei va depăşi probabil anul viitor plafonul de 3% din PIB stabilit de Uniunea Europeană şi va ajunge la 3,4% din PIB, a afirmat duminică preşedintele Adunării naţionale (camera inferioară a legislativului), Richard Ferrand, într-un interviu acordat publicaţiei Le Journal du Dimanche, transmite Reuters.

16 dec. 2018, 15:38
Viorica Dăncilă: „Vă spun cu fermitate că nu voi ceda”

Premierul Viorica Dăncilă a transmis duminică, la Parlament, la reuniunea Consiliului Național PSD, că nu va ceda și că în momentele grele s-a gândit la faptul ca președintele PSD Liviu Dragnea a avut putere să meargă mai departe.

„Nu a fost ușor și vreau să vă mulțumesc pentru susținere mai ales atunci când avalanșa de jigniri s-a pornit asupra mea, v-am simțiti pe toți alături și la bine și la greu. Azi e o zi specială pentru mine și sunt mai sentimentala decat in alte momente. Dle Dragnea, va multumesc in mod special, au fost zile dificile, cu decizii grele, atacuri murdare, dar mi-am spus mereu ca daca aveti putere sa mergeti mai departe in ciuda tuturor loviturilor, si noi trebuie sa avem aceasta forta. Va spun azi cu fermitate ca nu voi ceda. Chiar daca unii nu cred, sunt un om puternic, care stie ce are de facut”, a declarat Dăncilă.