Viral. Facebook-ul a contribuit decisiv la găsirea mirilor căutaţi de americanul care i-a fotografiat în urmă cu 37 de ani

Puterea social media mai bifează un succes. Un apel lansat pe Facebook a avut sorţi de izbândă. Cei doi români fotografiați în urmă cu 37 de ani de un american au fost identificați, iar fotografiile vor ajunge la ei. Aceștia sunt în continuarea căsătoriți, așa cum sperau și cei care urmăreau ca această poveste să aibă un deznodământ.

RomaniaTV.net
05 ian. 2018, 15:17
Viral. Facebook-ul a contribuit decisiv la găsirea mirilor căutaţi de americanul care i-a fotografiat în urmă cu 37 de ani

„Mireasa și mirele au fost identificați, iar fratele meu le va trimite pe mail fiului lor fotografiile de la nuntă. Inima mea este plină de dragoste pentru ce au putut să facă niște persoane complet străine să ne ajute. Nu pot să mă gândesc la o modalitate mai bună de a începe noul an. Vă mulțumim din adâncul inimilelor noastre”, a scris sora fotografului american, cea care a lansat apelul pe Facebook.

Se pare că nu a durat mult ca cei doi miri să fie identificați, după ce postarea a devenit virală. Cei doi sunt Zinica și Liviu Breazu din București, care sunt împreună și astăzi, după 37 de ani de mariaj.

Fotograful de ocazie american a reuşit să dea de urma a doi români care s-au căsătorit. Nu recent, însă, ci în urmă cu 37 de ani. El le-a făcut fotografii, însă le-a pierdut adresa și nu a știut unde să le trimită. Sora lui l-a ajutat și a lansat un apel pe Facebook.

Matt a vizitat România la începutul anilor ’80. Aflat în centrul Bucureștiului, el a văzut un alai de nuntă la Biserica Stavropoleos din București. Era iulie 1981. Imediat, Matt le-a făcut mai multe fotografii și le-a spus că le va trimite pozele. Ajuns acasă, el și-a dat seama că a pierdut adresa celor doi.

Sora lui a vrut dea de urma celor doi miri. Așa că a publicat fotografiile pe Facebook, sperând ca oamenii să o ajute să dea de urma celor doi români.