Viral pe Internet: „Regina Trump”, un nou tip de lider al lumii GALERIE FOTO

Pe Instagram, magia fotoshop-ului a făcut posibilă o asociere imposibilă. Este vorba despre un "mix" între doi dintre cei mai influenţi conducători ai lumii. Aşa s-a născut "Regina Trump" care face furori pe Internet.

21 dec. 2016, 17:42

Creatorii „Reginei Trump” au explicat că demersul lor nu are niciun caracter politic şi că este pur şi simplu o chestiune de magie fotografică realizată în Photoshop, pentru amuzament, pentru a-i face pe oameni să râdă.

Lansat în urmă cu 38 de săptămâni, în toiul alegerilor primare din cadrul Partidului Republican – perioadă în care ascensiunea la Casa Albă a miliardarului american părea la fel de improbabilă ca şi posibilitatea de a găsi apă pe Marte – contul de Instagram a propus o „fuziune surprinzătoare” între Donald Trump şi Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Ceea ce a rezultat a fost „Regina Trump”, înfăţişată în mai multe ipostaze ale suveranei Marii Britanii, dar cu figura miliardarului american.

Creatorul acestei „fuziuni” politice – deşi Instagram neagă orice amestec de natură politică – se numeşte Michal Krauthamer şi este designer grafician, foarte talentat, care manipulează la perfecţie umorul şi Photoshop-ul. Rezultatul este formidabil.