VIRALUL ANULUI: Românul din diaspora care vrea să emigreze în România! „M-aş întoarce acasă şi pe jos”

Un român plecat peste hotare a postat pe o rețea de socializare un mesaj emoționant, care a devenit viral în mediul online.

RomaniaTV.net
14 oct. 2017, 10:30
VIRALUL ANULUI: Românul din diaspora care vrea să emigreze în România! „M-aş întoarce acasă şi pe jos”

În mesajul impresionant, românul, Marius, în vârstă de 46 de ani, explică motivele pentru care s-ar întoarce în țară, dar și condițiile.

 „Emigrez în România…! Da, dragi prieteni, m-aș întoarce ACASĂ pe jos, chiar și ducând cu mine tot ce am agonisit aici în străinătate dacă aș vedea că cei puși să conducă Țărișoara noastră, România, ar tenta să facă ceva pentru oamenii de rând care din punct de vedere politic și democratic sunt majoritari! Nu, domnilor, suntem ținuți cu capul plecat și preocupați de ziua de mâine! În momentul de față suntem neglijați, suntem un număr care este bine să fie ținut în neștiință și folosit o dată la doi ani pentru votul lor și atât. Cu toții promiteți ‘marea cu sarea’ după care dați vina unul pe altul că nu puteți respecta ceea ce ați promis și o puneți în așa fel încât victimele (cetățenii) spun ‘vai săracii…’.
Nu, domnilor, se promit lucruri care nu se pot realiza dar face bine urechii!!! Ce poate găsi un Diasporean în țară ca să fie determinat să se întoarcă acasă?
Da, știu că aveți o alternativă la cei care părăsesc țara…chinezii… muncesc mult pe bani puțini…dar gândiți-vă că dacă vă faceți bine treaba, noi ne putem întoarce ACASĂ!”, a scris Marius pe Facebook.