Virgil Măgureanu, la Clubul Politic: Nu s-a rostit vreun cuvânt în favoarea unui partid sau personalităţi

Fostul director al Serviciului Român de Informaţii, Virgil Măgureanu, a declarat la ieşirea de la reuniunea Clubului Politic, desfăşurată la Palatul Cotroceni, că întrunirea nu a avut ca scop sprijinul pentru un partid politic sau pentru un candidat anume, ci a fost o discuţie legată de necesitatea unei implicări mai ample a elitelor în politică.

29 sept. 2014, 18:47
Virgil Măgureanu, la Clubul Politic: Nu s-a rostit vreun cuvânt în favoarea unui partid sau personalităţi

Nu s-a rostit nici un cuvânt în favoarea unei formaţiuni politice sau a unei personalităţi şi nici nu cred că ăsta a fost rostul întâlnirii„, a declarat Virgil Măgureanu. Acesta a spus că este un membru de dată recentă al Clubului Politic, for alcătuit în majoritate de oameni de afaceri români.

S-a insistat mult, iar asta mă bucură, ca elitele să facă eforturi  să intre în politică. A fost o reuniune plăcută pe care o consider de bun augur pentru intrarea în politică a unor oameni de calibru (…) E bine ca politica românească să se împrospeteze cu oameni noi, cu o greutate specifică mare în ce priveşte posibilitatea lor de a participa la viaţa politică din România”, a precizat fostul director al SRI.

Preşedintele Traian Băsescu a participat, luni seara, la întâlnirea anuală a Clubului Politic, care a avut loc la Palatul Cotroceni. La reuniune a fost invitată şi Elena Udrea.

La eveniment au participat oameni de afaceri, politicieni, reprezentanţi ai mediului academic, cultural şi diplomatic.

Potrivit unor informaţii din presă, au mai fost invitaţi la Cotroceni Bogdan Chiriţoiu, preşedintele Consiliul Concurenţei, Cătălin Predoiu, prim-vicepreşedinte PDL, Manuela Mitrea, deputat PSD, Monica Macovei – membru al Parlamentului European, fost ministru al Justiţiei şi candidat independent la prezidenţiale, Viorel Hrebenciuc, vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor.