Viscolul a făcut ravagii în Bucureşti. Firmele de deszăpezire fac cu greu faţă zăpezii

În Bucureşti a nins toată noaptea , iar viscolul au provocat adevărate ravagii. Străzile din Bucureşti sunt acoperite de zăpadă. Firmele de deszăpezire abia dacă mai fac faţă cantităţilor de zăpadă depuse.

RomaniaTV.net
17 ian. 2016, 06:50
Viscolul a făcut ravagii în Bucureşti. Firmele de deszăpezire fac cu greu faţă zăpezii

Ninge și viscolește în Capitală de aproape 12 ore, iar stratul de zăpadă are, în unele zone, și jumătate de metru. Mai mulți copaci au fost smulși din rădăcină și au căzut pe autoturisme sau pe stradă, încurcând traficul. Pompierii au lucrat toată noaptea pentru a-i îndepărta.

Reprezentanţii firmelor de salubritate au promis că se vor mobiliza, iar șoselele înzăpezite le-au dat mari bătăi de cap şoferilor.

În unele sectoare însă, autoritățile nu și-au respectat promisiunea și nu s-au mobilizat la timp, iar străzile au fost acoperite cu material antiderapant mult prea târziu. Deşi se acţionează cu zeci de utilaje, viscolul îngreunează curăţarea bulevardelor.

Probleme au fost şi în sectorul 2, unde curentul electric fost întrerupt de câteva ori.Primarul Neculai Onţanu a ieşit să se asigure că angajații firmelor de deszăpezire îşi fac treaba.

Citeşte şi