Visul SECRET al Sandrei Izbaşa. Vrea să lucreze în televiziune

Sandra Izbaşa a concurat la "Dansez printre stele" şi a impresionat juriul prin calitaţile sale deosebite, dar şi prin charisma cu totul specială.

19 nov. 2014, 09:38
Visul SECRET al Sandrei Izbaşa. Vrea să lucreze în televiziune

Sandra Izbaşa este dublă campioană olimpică şi multiplă campioană mondială şi europeană, în primăvara anului trecut a fost înaintată la gradul de locotenent al Armatei Române, dar cu toate acestea gimnasta este atrasă de mirajul televiziunii.

Aflată la „Dansez printre stele”, Sandra Izbaşa s-a simţit irezistibil atrasă de platourile de televiziune. „M-am simţit excelent! Pentru mine a fost o experienţă de neuitat. M-am înţeles foarte bine cu întreaga echipă de filmare. Toate dansurile pe care le-am abordat în timpul emisiunii mi s-au părut frumoase, chiar dacă lucram destul de mult pentru fiecare în parte„, a declarat Sandra, potrivit libertatea.ro.

Citeşte şi Sandra Izbaşa, despre relaţia cu SOACRA Mariana Bitang

De altfel, fosta mare gimnastă, în prezent angajată la Departamentul de Publicitate al clubului Steaua, a mărturisit că o bate gândul să urmeze o carieră în televiziune. „Este o lume interesantă. Trebuie să recunosc că tot timpul mi-a plăcut televiziunea. Mă gândesc serios să urmez cursurile unei şcoli de specialitate. Nu poţi face televiziune fără să fii bine pregătit în acest domeniu„, a mai spus Sandra Izbaşa.