Viteza ucide! Accident extrem de grav în apropiere de Reşiţa, o femeie a murit şi două persoane au ajuns la spital

O femeie de 49 de ani şi-a pierdut viaţa, iar alte două persoane au fost rănite în urma unui accident produs pe raza localităţii Carasova. Circulaţia rutieră în zonă a fost blocată pe ambele sensuri timp de mai bine de o oră.

07 aug. 2017, 17:08
Viteza ucide! Accident extrem de grav în apropiere de Reşiţa, o femeie a murit şi două persoane au ajuns la spital

Un grav accident s-a produs pe DN 58 din cauza vitezei. Un şofer în vârstă de 25 de ani ar fi intrat cu viteza intr-o curba, a derapat si a patruns pe contrasens.

„Din primele cercetari efectuate s-a stabilit ca un barbat în varsta de 25 de ani, din Resita, a condus un autoturism pe D.N. 58, dinspre Carasova spre Resita. La km 51+460 de metri, într-o curba periculoasa la dreapta, semnalizata corespunzator, barbatul nu ar fi adaptat viteza, a derapat si a lovit cu partea stanga-spate un autoturism care circula regulamentar din sens opus, la volanul caruia se afla un barbat de 37 de ani, din Anina. În urma accidentului a rezultat decesul pasagerei pe locul din stanga-spate în autoturismul condus de barbatul de 25 de ani si ranirea usoara a altor doua persoane, cele din urma fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Ambii conducatori auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a declarat pentru Cecilia Danet, purtator de cuvant in cadrul IPJ Caras Severin.

Potrivit resita.ro, circulatia rutiera in zona a fost blocata pe ambele sensuri timp de mai bine de o ora. Politistii continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunilor de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa, pentru a stabili cu exactitate în ce împrejurari s-a produs acest accident.

Vezi si: Accidente grave în weekend: Doi adolescenţi, spulberaţi de un şofer începător VIDEO