Vizită surpriză la închisoare pentru Borcea. Alina, de braţ cu Mihaela la Poarta Albă: „Ne-a fost dor de el”

Alina Borcea a revenit recent în ţară, împreună cu copii ei şi ai lui Cristi Borcea, şi se spune că ar fi divorţat deja de fostul acţionar dinamovist. Totuşi, aceasta a mers de braţ cu prima soţie a lui Borcea, Mihaela, la Penitenciarul Poarta Albă, unde a fost mutat recent, iar Alina s-a comportat ca şi cum nimic nu s-ar fi întîmplat.

RomaniaTV.net
29 iul. 2016, 20:03
Vizită surpriză la închisoare pentru Borcea. Alina, de braţ cu Mihaela la Poarta Albă: „Ne-a fost dor de el”

Alina Vidican s-a întors recent din SUA, cel mai probabil pentru a semna actele de divorţ. Vineri, însă, ea nu a părut deloc hotărâtă să facă acest pas, afirmând, dimpotrivă, că i-a fost foarte dor de soţul ei

Îmbrăcată lejer, Alina, la braț cu Mihaela Borcea, a petrecut câteva zeci de minute alături de Cristi Borcea, cei doi, discutând, probabil, despre cum va merge relaţia lor de acum înainte. La ieșirea din Penitenciarul Poarta Albă, atât Mihaela Borcea, cât și Alina Vidican au mărturisit că fostului acționar dinamovist îi este foarte dor de copiii săi.

„Suntem bine! I-a fost dor de copii, și nouă ne-a fost dor de el”, a spus Alina Vidican, fără să comenteze însă despre apropiatul divorț.