Vlad Cosma aduce noi dovezi pentru a demonstra abuzurile lui Mircea Negulescu FOTO

Fostul deputat Vlad Cosma a publicat un comunicat prin care prezintă o transcriere a unei discuţii între procurorul Mircea Negulescu şi o persoană care trebuia să-l convingă pe Cosma să facă denunţuri sub identitate protejată.

RomaniaTV.net
16 feb. 2018, 16:15
Vlad Cosma aduce noi dovezi pentru a demonstra abuzurile lui Mircea Negulescu FOTO

”Poza pe care am prezentat-o reprezinta dovada faptului ca nu am fost de buna voie nici la DNA Ploiesti si nici la Negulescu, care la vremea respectiva, lucra in cadrul PCA Prahova.

Se poate observa in poza ca data conversatiei este 27 aprilie 2015, deci cu mult timp inainte de depunerea tabelelor inventate, care sunt din data de 25 mai 2015.

Din aceasta conversatie WhatsApp reies urmatoarele :

1. Mircea Negulescu zis „Portocala” avea in minte inca din luna aprilie ce urmeaza sa faca in luna mai.

2. El este cel care a initiat demersul prin care Vlad Cosma sa fie determinat sa primeasca o anumita identitate protejata, de unde rezulta ca nu s-a dus Vlad Cosma sa ceara asa ceva si nu a fost ideea lui.

3. Negulescu stia din luna aprilie ce dosare se fac impotriva lui Ghita si Ponta la DNA Ploiesti.

4. Negulescu impartasea celui cu care a purtat conversatia ca Vlad Cosma o sa primeasca identitate protejata, lucru ilegal.

Din cauza faptului ca i-am spus intermediarului ca nu doresc nici o colaborare si nici o identitate protejata, Negulescu a aplicat planul 2 pentru a ma forta si asa s-a ajuns la ceea ce am prezentat in primul episod, respectiv ca m-a dus la Onea Lucian sa-mi spuna ca imi va aresta sora daca nu accept sa fac ceea ce isi doresc ei”, arată Vlad Cosma, într-un comunicat remis STIRIPESURSE.RO.