Vlad Voiculescu, despre condiţiile în care şi-a trăit ultimele zile un bolnav de cancer la Craiova: Prin furtunul negru ajungea oxigen

Fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, scrie într-o postare pe Facebook despre condiţiile în care şi-a trăit ultimele zile un bolnav de cancer, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova. ”Prin furtunul negru de la fereastră ajungea oxigen”, scrie fostul ministru.

RomaniaTV.net
26 mart. 2018, 10:35

„România, martie 2018. Ţara cu cea mai mare creştere economică din Europa. Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova. Clinic, adică spital universitar, ca să ne înţelegem. În condiţiile de mai jos şi-a petrecut ultimele zile un bărbat de 37 de ani. A avut alături un medic oncolog care l-a ajutat să lupte şi să spere până la capăt, un medic care a încercat tot ce putea încerca, pentru ca Dan să mai câştige timp. România, martie 2018. Pacienţi şi personal medical trebuie să lupte cu o afecţiune precum cancerul, în astfel de condiţii… PS Prin furtunul negru de la fereastră ajungea, de undeva de la parterul clădirii, prin exterior, oxigen”, a scris, luni, pe Facebook, fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

În pozele ataşate postării, apare, pe lângă imagini dezolante din camera de spital, un furtun subţine introdus pe geam în salon.