Vladimir Putin a leşinat de râs când a auzit această gafă făcută de unul dintre miniştrii lui

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a râs cu lacrimi când unul dintre miniştrii lui a făcut o gafă "monumentală" în timpul unui discurs despre agricultură şi comerţ. 

19 oct. 2017, 09:49
Vladimir Putin a leşinat de râs când a auzit această gafă făcută de unul dintre miniştrii lui

Ministrul rus al Agriculturii, Alexander Ceahov, a pus în discuţie eventualele modalităţi prin care Rusia ar putea să îşi îmbunătăţească pe viitor comerţul cu alte ţări.

Comparând Rusia cu Germania, Ceahov a comis o gafă „monumentală” când s-a referit la posibilitatea unor exporturi de carne de porc în… Indonezia, ţară majoritar musulmană, în care carnea de porc este interzisă. 

Sugestia ministrului Agriculturii l-a făcut pe Putin să râdă cu lacrimi, ba chiar şi-a acoperit faţa cu mâinile, neputând să se oprească din râs, potrivit Daily Star.

După ce s-a mai liniştit, Putin i-a spus ministrului că „indonezienii sunt majoritari musulmani şi nu consumă carne de porc!”…  Dar ministrul nu s-a lăsat şi a făcut a doua gafă pe aceeaşi temă: „Ba da, vor mânca!”… Putin a intervenit din nou: „Nu, nu vor mânca!”…

Ceahov a încercat să îşi ia revanşa spunând ulterior că atunci când a făcut „oferta de carne de porc” se gândise, de fapt, la Coreea de Sud, şi nu la Indonezia”.