Vladimir Putin, despre posibilele orgii ale lui Trump, la Moscova: Prostituatele ruse sunt cele mai bune din lume

Vladimir Putin a comentat marţi materialele din presă, conform cărora oficialii ruși din domeniul contraspionajului ar deține secvențe video, unde președintele SUA, Donald Trump, este surprins cu prostituate în timpul unei vizite la Moscova.

17 ian. 2017, 20:08
Vladimir Putin, despre posibilele orgii ale lui Trump, la Moscova: Prostituatele ruse sunt cele mai bune din lume

Trump a venit la Moscova și în aceeași secundă a alergat să se vadă cu prostituatele din Moscova. El este doar o persoană inteligentă, dar și o persoană care o perioadă îndelungată a organizat numeroase concursuri de frumusețe. A discutat cu cele mai frumoase femei din lume.

Cu greu îmi imaginez că el ar fi alergat la hotel să se întâlnească cu fetele noastre cu comportament ușuratic. Cu siguranță, și ele sunt cele mai bune din lume, însă mă îndoiesc că Trump s-a lăsat prins în plasă„, a declarat Vladimir Putin, în cadrul conferinţei de presă organizate după întâlnirea cu preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon.

Citeşte şi Donald Trump: NATO este o organizaţie învechită, dar rămâne foarte importantă. Acuze grave pentru Merkel

Zilele trecute, mai multe publicaţii americane au scris că Donald Trump s-ar fi întâlnit cu prostituate într-un hotel din Moscova, întâlnire care ar fi fost filmată de serviciile secrete ruse pentru a-l putea şantaja în viitor, după ce se va instala la Casa Albă.