VOCEA ROMÂNIEI 2018 LIVE VIDEO. Antrenorii se contrazic în ultima rundă de Confruntări

VOCEA ROMÂNIEI 2018 LIVE VIDEO. Ultimele cupluri intră în ring vinerea aceasta, în ultima rundă de Confruntări din sezonul 8 al emisiunii Vocea României. Antrenorii au păreri contradictorii în privința unora dintre concurenți, Smiley punctând în acest episod severitatea Andrei.

RomaniaTV.net
16 nov. 2018, 12:26
VOCEA ROMÂNIEI 2018 LIVE VIDEO. Antrenorii se contrazic în ultima rundă de Confruntări

Momentele care vor fi prezentate pe 16 noiembrie vor ridica publicul în picioare, iar Tudor, Irina, Andra și Smiley vor rămâne uluiți de câteva voci magistrale. Unul dintre duetele din ultima rundă de Confruntări va aduce reacții neașteptate în rândul antrenorilor.

Citeşte şi ANDRA MĂRUŢĂ, în culmea fericirii. „SIMT CĂ PLUTESC”

Păreri contradictorii în ultima seară de Confruntări

Dacă Andra, Irina și Smiley vor fi uimiți de performanțele vocale ale concurentelor de pe scenă, dar și de întreaga lor reprezentație, Tudor nu va fi atât de încântat, spre surprinderea colegilor săi.

„Atâta trăire, atâta stare, m-a uns pe suflet. Au făcut niște combinații de note spectaculoase. Este wow, șocant!”, va spune Smiley.

VOCEA ROMÂNIEI 2018 LIVE VIDEO.

Tudor, pe de altă parte, nu va fi așa de încântat de duet.

„Mie nu mi-a plăcut momentul. A fost doar o demonstrație de voci, nu am simțit că s-a transmis un mesaj.”

Irina a completat:

„Eu înțeleg ce vrea să spună Tudor, dar nu sunt de acord cu el. Am trăit un moment de tensiune, dar tensiune plăcută.”

Smiley către Andra: „Eu cred că-i biciuiești (pe concurenți) la antrenamente”
Antrenorii vor discuta mâine și despre cât de severi sunt atunci când vine vorba de muzică și calități vocale.

„Mamă, Andra, mi se pare că ești un antrenor foarte sever, exact ca o profesoară severă! Eu cred că-i biciuiești la antrenamente”, îi va spune Smiley.

Tudor își va completa vecinul cu zâmbetul pe buze:

„Și după îmi zice mie să nu fiu rău. Tu ai niște ieșiri de o violență fără precedent. Uite, cum ar fi și asta. Punctată scurt!”.

Concurenții sunt foarte buni, iar deciziile antrenorilor extrem de dificile, luate cu lacrimi în ochi. Vineri, de la 20:30, publicul va avea parte de o seară plină de tensiune și de reacții neașteptate, în ultima ediție de Confruntări de la Vocea României 2018.

În cel de-al 3-lea episod al Confruntărilor, ce a avut loc pe 9 noiembrie, șapte cupluri au intrat în ring la Vocea României și au creat momente originale, impresionând antrenorii și publicul. „Diana Ross și Michael Jackson” au ridicat publicul în picioare, vocile din echipa lui Tudor Chirilă impresionând și de această dată.