„Crazy MTFKR este un single care nu se incadreaza in niciun curent muzical autohton, in definitiv nici nu am urmarit acest lucru, am convenit sa facem o piesa asa cum simtim noi si sa ii dam drumul in lume”, spune artistul.

Videoclipul este o productie HaHaHa Video Production, iar regia a fost realizata de Ionut Trandafir (Trandafilm). Colorat, cu multe elemente satirice, pare desprins din cartile de benzi desenate.

Notorietatea a castigat-o in cel de-al doilea sezon de la ”Vocea Romaniei”, in echipa Smiley. Silviu Pasca si-a urmat antrenorul la HaHaHa Production, iar in 2013 a lansat, in colaborare cu Feli, piesa „Prima piatra”. In paralel, a adunat o gasca de instrumentisti si a pus bazele proiectului „The Guy”, scrie urbanmusic.ro

„Baiatu’ ala cu barba mare”, cum il stiu apropiatii, se afla astazi in fata unui moment mult asteptat – lansarea single-ul „Crazy MTFKR” si asa cum spune si artistul: „Pentru lucrurile in care-ti pui tot ceea ce ai, asteptarea este mai mult decat justificata, iar rezultatul binemeritat”, scriebestmusic.ro.