VOCEA ROMÂNIEI 2016. Rochia Loredanei Groza a făcut senzaţie în semifinală

VOCEA ROMÂNIEI 2016. Loredana Groza, jurata de la Vocea României a atras toate privirile și în sezonul 6 al emisiunii, cu ținute îndrăznețe și cu tăieturi cât mai adânci. În semifinala concursului, rochia Loredanei a făcut senzație.

09 dec. 2016, 20:34

Loredana Groza este una dintre cele mai sexy cântărețe de la noi, chiar dacă are 46 de ani. Jurata de la Vocea României şi-a obişnuit fanii cu ţinutele extrem de sexi pe care le-a purtat de-a lungul celor şase sezoane ale emisiunii. 

În semifinala Vocea Româiei 2016 Loredana Groza a purtat o rochie mulată, scurtă cu un decolteu generos, o rochie care i-a pus în evidență talia subțire și trupul bine lucrat la sală.

Vinerea aceasta, in semifinala Vocea Romaniei, antrenorii se provoaca la dueluri incrucisate! Teodora Buciu si Robert Botezan din echipa Tudor, Andreea Ioncea si stefan Roscovan din echipa Loredana, Alex Musat si Ramona Nerra din echipa Smiley si Ioana Ignat si Ionut Trif, reprezentantii echipei Moga, vor lupta saptamana aceasta pentru un loc in marea finala! Batalia va deveni si mai intensa in aceasta etapa a competitiei, deoarece sansele ca un antrenor sau chiar doi sa nu aiba niciun concurent in marea finala sunt foarte mari.

In semifinala de vineri, numele antrenorilor vor fi puse intr-un bol, iar Pavel Bartos va extrage unul dintre ele. Antrenorul al carui nume va fi extras de Pavel va fi nevoit sa aleaga un concurent din echipa lui si sa provoace unul dintr-o alta echipa pentru duel. in continuare, antrenorul provocat anterior va lansa urmatoare provocare, iar sistemul se va repeta pana cand vor ramane ultimii doi concurenti pe scena.

Citeşte şi VOCEA ROMANIEI 2016 LIVE: Surpriză URIAŞĂ pentru spectatori. Răsturnare neaşteptată de situaţie