VOCEA ROMÂNIEI 2016. Tudor Chirilă, criză de nervi în direct

VOCEA ROMÂNIEI 2016. Scandal la cel mai urmărit show tv din România. Cântăreţul Tudor Chirilă a făcut o criză de nervi în direct.

01 oct. 2016, 14:54
VOCEA ROMÂNIEI 2016. Tudor Chirilă, criză de nervi în direct

VOCEA ROMÂNIEI 2016. Auditiile pe nevazute Vocea Romaniei au continuat ieri seara cu o editie plina de energie si vibratie! Concurentii au urcat pe scena hotarati sa impresioneze, iar antrenorii au luptat cu toate armele pentru cei mai buni dintre ei. Cea de-a cincea editie le-a adus romanilor un spectacol complet, din care nu au lipsit emotiile, lacrimile de fericire sau de tristete, reactiile si replicile savuroase si distractia.

Din nefericire, nu au lipsit momentekle tensionante. Tudor Chirilă a avut un moment în care a răbufnit.

„Când o să se termine cu trupele de cover. În loc ca oamenii să facă muzică originală, ei cântă cover. Cred că noi aici în scaunele astea ar trebui să taxăm mai des lucrurile astea. Mă deranjează că posibilii oameni talentaţi, care nu sunt doar interpreţi, ci şi potenţiali compozitori, aleg să trăiască într-o chestie confortabilă cântând muzica altora în loc să se chinuie să facă muzica lor şi să aibă un minim orgoliu de a fi… de a fi un creator”, a spus Tudor Chirilă.

Înca opt concurenti au demonstrat ca merita sa mearga mai departe in competitie si au reusit sa intoarca scaunele antrenorilor, care au dus o lupta apriga pentru cele mai bune voci. Tudor, Loredana, Smiley si Moga si-au facut noi strategii si au aratat ca nimic nu-i poate impiedica sa-si formeze cele mai tari echipe, iar Pavel Bartos a fost, ca de fiecare data, responsabil cu voia buna in culise, facandu-si simtita prezenta si pe scena.

Potrivit vocearomaniei.protv.ro, Dupa cea de-a cincea runda de auditii pe nevazute, situatia pe echipe este urmatoarea: echipa Tudor are 11 concurenti, echipele Loredana si Moga au cate 10 concurenti, iar echipa Moga are 9 concurenti.