VOCEA ROMANIEI 2017 LIVE VIDEO ONLINE PRO TV: De la agonie, la extaz. Ultimele confruntări se lasă cu scandal

Pentru unii emotiile ajung la final. Pentru altii abia incep. Voci cu amplitudine, antrenori cu atitudine. Vocea Romaniei – ULTIMELE CONFRUNTARI sunt vineri, de la 20:30 la PRO TV.

10 nov. 2017, 13:50
VOCEA ROMANIEI 2017 LIVE VIDEO ONLINE PRO TV: De la agonie, la extaz. Ultimele confruntări se lasă cu scandal

VOCEA ROMANIEI 2017 LIVE VIDEO ONLINE PRO TV: Tudor si Despot dau lectii despre atitudine, maine, in ultima runda de confruntari de la Vocea Romaniei! Vineri, de la 20:30, se va trece de la agonie la extaz, intr-un spectacol incendiar, in ultima runda de confruntari de la Vocea Romaniei!

Voci puternice, miscari scenice pregatite in detaliu si presiune intensa pe umerii antrenorilor. Toate acestea se vor armoniza perfect intr-o ultima serie a duetelor de pe scena Vocea Romaniei.

Vineri seara, atitudinea va iesi in fata, iar lectia va fi predata chiar de doi dintre antrenori: Tudor si Despot. Una dintre confruntarile echipei Lori il va convinge pe Despot ca: “atitudinea pe scena, de cele mai multe ori, este mai importanta decat vocea”, iar Tudor va continua: “Uita-te la mine, eu asa am facut cariera”. Intreg momentul ii va aminti lui Tudor de o situatie dificila prin care a trecut la un concert, pe vremea cand era solistul trupei Vama Veche. Acesta va povesti cum, in timp ce canta piesa Nu ne mai trageti pe dreapta, colegii s-au gandit sa-i faca o gluma si au cantat alta nota decat cea stabilita la repetitii: “Deci nu stiam ce mi se intampla. In interiorul meu eram dezintegrat, am luat nota cum am putut, dar am ramas cu zambetul pe buze”. 

Tot vineri, Smiley aproape ca nu-si va mai recunoaste una dintre concurente:  “Dumneavoastra cine sunteti?”. Pe parcursul repetitiilor, o fata din echipa sa a apelat la un mic truc si si-a schimbat culoarea parului, iar gestul sau va fi taxat imediat de catre antrenor, care va spune suparat: “Eu mor cu schimbarile astea. Daca iti faci o schimbare atat de radicala, mai mult de jumatate din oamenii care te stiau din vedere nu te vor mai cunoaste”.

Competitia creste in intensitate, iar randurile se strang din ce in ce mai tare, vinerea aceasta, de la 20:30, la Vocea Romaniei, unde Tudor, Smiley, Lori si Despot vor trimite in ring ultimii concurenti inainte de show-urile live.