VOCEA ROMÂNIEI 2017. Un fost traficant de droguri, senzaţie pe scenă. După primele secunde, Tudor Chirilă a apăsat butonul

VOCEA ROMÂNIEI 2017. Vineri seara a fost prima ediţie din noul sezon Vocea României. Jurații au fost impresionaţi de plăcut de unul dintre concurenți care a interpretat perfect melodia "Nothing Compares 2U".

08 sept. 2017, 20:08
VOCEA ROMÂNIEI 2017. Un fost traficant de droguri, senzaţie pe scenă. După primele secunde, Tudor Chirilă a apăsat butonul

VOCEA ROMÂNIEI 2017. Ștefan Știucă, un tânăr care a avut probleme cu legea în trecut, din cauza traficului cu droguri, a impresionat juraţii de la Vocea României. După primele secunde, Tudor Chirilă s-a întors fulgerător, plin de hotărâre și convins că-l vrea în echipa sa. A fost probabil cea mai rapidă întoarcere a juriului de la „Vocea României”. La scurt timp, Smiley, Loredana și Despot s-au întors și ei, uimiți de vocea puternică a lui Ștefan.

Ștefan a fost extrem de emoționat să audă astfel de laude la adresa lui, care se consideră un solist mediocru. El însuși a mărturisit că nu face decât să cânte într-o trupă, prin cluburile din București. Smiley, Despot și Chirilă sunt idolii săi din copilărie, iar pe Loredana o admiră foarte mult.