VOCEA ROMANIEI 2018 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV: „Când te văd, pastişez beatitudinea traversând stări bucolice”

VOCEA ROMANIEI 2018 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV. Spectacolul continuă vinerea aceasta la Vocea României, de la 20:30.

RomaniaTV.net
21 sept. 2018, 11:30

VOCEA ROMANIEI 2018 LIVE VIDEO ONLINE PRO TV. Vinerea aceasta, de la 20:30, antrenorii continuă lupta pentru cele mai bune voci din sezonul 8 Vocea României!

VOCEA ROMANIEI 2018 LIVE VIDEO ONLINE PRO TV. 

Cei patru sunt fermecați de o concurentă cu un timbru vocal extrem de ofertant, iar în momentul în care Tudor începe să-l imite pe Smiley pe note muzicale, Andra nu se poate abține, îl îmbrățișează și-i spune: „Ești ceva… eu mor de dragul tău, nu mai pot, trebuie să te pup!”, iar el răspunde: „Vrei sa vii în echipa mea?”.

Strategiile antrenorilor se schimbă în cea de-a patra rundă de audiții pe nevăzute și aceștia încearcă să atragă concurenții în echipele lor cu argumente surprinzătoare atât pentru ei, cât și pentru cei de pe scenă, iar discuțiile dintre ei stârnesc reacții în sală. Tudor, profitând de faptul că nu s-a întors pentru o concurentă, o sfătuiește pe aceasta să meargă în echipa Irinei și reușește astfel să-și supere vecinul și prietenul, pe Smiley, care îi spune fetei: „Știi cum e? Chirilă vorbește mult…”.

VOCEA ROMANIEI 2018 LIVE VIDEO ONLINE PRO TV. Tot vineri, de la 20:30, Smiley nu își întoarce scaunul pentru unul dintre concurenți, însă îi cere permisiunea să se implice în moment, să fie avocatul lui și îi roagă pe colegii săi ca, pe rând, să-și înceapă pledoariile. Dacă Tudor acuză „un viciu de procedură”, Andra vede numai avantaje dacă alegerea concurentului ar fi ea și promite să fie un antrenor bun, iar Irina îi citește celui de pe scenă un mesaj primit de într-o pauză. Ceilalți antrenori continuă să citească mesajele pe care le primesc, iar cel al Andrei, primit de la Pavel Bartoș, spune: „Când te văd, pastișez beatitudinea traversând stări bucolice datorate propriului meu ezoterism.”.

Spectacolul continuă vinerea aceasta la Vocea României, de la 20:30, numai la PRO TV!

A fost încă o seară plină de muzică bună, energie, tensiune și emoție la Vocea României. În a treia rundă de audiții pe nevăzute, antrenorii au demonstrat că ar face orice pentru concurenții pe care și-i doresc în echipele lor, au avut argumente solide pentru fiecare dintre ei, iar Smiley a apelat la butonul de block pentru a fi sigur că una dintre vocile lui preferate nu va merge la Tudor. Vineri seară, scena a vibrat pe ritmurile pieselor cântate într-un show grandios.

VOCEA ROMANIEI 2018 LIVE VIDEO ONLINE PRO TV. Cea de-a treia ediție a sezonului 8 Vocea României a fost lider de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 9.5 puncte de rating și 28.9% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 4.4 puncte de rating și 13.4% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.5 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul de la Vocea României, iar în minutul de maximă audiență de la 21:40, aproape 2 milioane de români au fost cu ochii pe cea mai tare competiție a vocilor.

Cele patru echipe arată din ce în ce mai bine

Tudor, Irina, Andra și Smiley au cunoscut aseară noi concurenți care i-au fermecat cu vocile lor, cu modul în care au interpretat piese dificile, dar și cu atitudinea lor și carisma. Lupta a fost aprigă, iar antrenorii au apelat la toate armele pentru a convinge cele mai bune voci din cea de-a treia rundă de audiții pe nevăzute să meargă mai departe în competiție alături de ei. Tot vineri, Smiley a folosit butonul de block pentru o concurentă ale căreia calități vocale au ridicat publicul în picioare. Astfel, a decis să-l blocheze pe Tudor, iar acesta nu a putut continua lupta, chiar dacă și-a întors scaunul pentru ea.

La finalul celei de-a treia runde de audiții pe nevăzute a fost egalitate pe toate planurile. Fiecare antrenor și-a atras în echipă câte doi concurenți. Dacă Smiley i-a primit bucuros pe Vitalie Maciunschi și pe Andrei Voicu, Andra și-a mărit echipa cu două fete: Claudia Negruț și Diana Strat. După seara de vineri, Irina se laudă și ea cu Dora Gaitanovici și Alina Statie, iar Tudor i-a descoperit pe Origen Todoran și Alma Boiangiu. 

Aici poti urmari toate prestatiile concurentilor de aseara: Vocea Romaniei

VOCEA ROMANIEI 2018 LIVE VIDEO ONLINE PRO TV. Când avea patru ani, părinții Dorei au dat-o la lecții de pian. Vineri seară, și-a încercat norocul la „Vocea României” și bine a făcut.  

Dora Gaitanovici mai studiază saxofon, canto şi este pasionată de jazz, blues, rock, de muzica clasică şi de cea folclorică. După ce și-a încercat norocul la Eurovision România, a participat, vineri seară, la „Vocea României”. Toți cei patru antrenori s-au întors pentru ea, fiind impresionați de momentul ei.

Tudor Chirilă a fost blocat de Smiley, prin urmare Dora nu a putut să îl aleagă pe artist. Ceilalți trei antrenori au făcut tot posibilul pentru ca Dora să vină în echipele lor. „Cu o voce ca a ta, pot fi și rea cu colegii mei”, a zis Andra.

În cele din urmă, Dora a ales-o pe Irina Rimes.

Video

 

Noi reguli

Componenţa juriului a fost modificată, dar antrenorii au aceeaşi dorinţă de a-şi vedea elevii în marea finală. Loredana Groza a părăsit scaunul de jurat după şapte sezoane în care nu a reuşit să câştige premiul cel mare alături de cei aflaţi în echipa sa. Adi Despot, care a fost antrenor în sezonul şapte, a renunţat la acest rol, deoarece a dorit să se dedice proiectelor muzicale.

Tudor Chirilă, Irina, Andra și Smiley sunt gata să înceapă lupta și apelează la toate armele pentru a aduce în echipele lor cele mai bune voci.

Regulamentul a suferit modificări în anul 2017, iar în cea de-a doua etapă a competiţiei, cea a confruntărilor, antrenorii vor avea ocazia să apeleze la un truc care le va permite să fure elevii colegilor. Dacă în urma unui duel, un antrenor salvează un concurent eliminat dintr-o altă echipă, acesta îşi poate schimba decizia şi este liber să-l înlocuiască în orice moment. Antrenorii pot face acest lucru de câte ori doresc în etapa confruntărilor, atunci când găsesc în competiţie o voce care merită salvată şi care îşi poate găsi locul în echipă. La finalul acestei etape va exista un singur concurent salvat în fiecare echipă.

VOCEA ROMANIEI 2018 LIVE VIDEO ONLINE PRO TV. O voce rară îi va emoționa pe antrenori și îi va face să reacționeze imediat: ”Ai o voce extraordinară, mi s-a părut că-l aud pe Aurelian Andreescu. Pe oriunde am fost mi s-a spus că o voce ca a lui nu o să se mai nască. Ei, iată că tu ne demonstrezi că există un al doilea Aurelian Andreescu și e chiar aici în fața noastră”, va spune Andra.
 
Nici Smiley nu va rămâne indiferent și va încerca să-l convingă că trebuie să ajungă în echipa lui: ”Ești ca o gură de aer curat, parcă eram în vârf de munte și îmi venea să strig, să cânt. Doamne, cum se poate așa ceva? Unde ai fost până acum? Nu cred că am auzit o voce ca a ta la Vocea României până acum. Ai cântat atât de puternic și totuși atât de discret”.
 
VOCEA ROMANIEI 2018 LIVE VIDEO ONLINE PRO TV.

Cum vor reacționa ceilalți doi antrenori, ce are Irina Rimes în comun cu cel de pe scenă, dar și cine sunt ceilalți concurenți care i-au făcut pe antrenori să înceapă lupta, vedem vineri aceasta, de la ora 20:30, la Vocea României.

Cine e cântărețul de la „Vocea României”, bolnav de diabet, care şi-a depăşit limitele  

Se numeşte Andrei Vitan şi în 2015 a participat la “Vocea României”, reuşind să treacă mai departe până în etapele live, în echipa lui Marius Moga. Pentru cei care nu ştiu, solistul are diabet, însă în ultimele luni a trecut printr-o mare transformare, căci din puştiul pirpiriu a devenit un bărbat bine făcut, care trage din greu la sală. Practic, şi-a schimbat viaţa.

Fostul concurent de la “Vocea României” a colaborat cu Adi Sînă după terminarea concursului şi a lansat şi câteva piese cu CoJo, pe numele ei din buletin Anca Cojocaru, nimeni alta decât logodnica lui. Andrei Vitan şi Anca se vor căsători în octombrie, la cinci ani de când s-au cunoscut. Până la nuntă, Andrei nu va mai semăna deloc cu cel de la “Vocea”, căci a intrat într-un program drastic de transformare. “Am început acum şase luni să merg la sală, din nevoie cumva, pentru că am avut scăderi în greutate, ajunsesem la 63-64 de kilograme. Şi am hotârât să mă apuc de sală şi am început să mănânc sănătos. Mergeam de 3-4 ori pe săptămână câte o oră şi apoi am ajuns să merg de 5 ori pe săptămână, câte o oră şi jumătate pe zi, la un alt nivel de lucru, de antrenament. Din moment ce mergi des, înveţi trucuri noi de la colegii de sală, te prinzi de unele lucruri, creşte nivelul de dificultate şi cel al greutăţilor. Am reuşit în 6 luni să cresc în masă musculară cu vreo 12 kilograme, iar acum am 75 de kilograme. M-am mărit, e foarte important şi programul pe care îl faci, nu e bine să sari peste anumite grupe de muşchi”, a spus solistul.

Vocea României are „vlogger oficial” în noul sezon. Imagini din culise vor fi pe canalul de Youtube al Laurei Giurcanu

Pro TV aduce încă o noutate în show-ul de talente Vocea României. Laura Giurcanu a intrat în echipa Vocea României, ca vlogger oficial, potrivit unui anunț al postului. Ce nu se vede la televizor, se vede pe canalul de Youtube al acesteia. 

Care este rolul vloggeriței în emisiune? Filmează și postează în social media lucruri care nu se vad la televizor. Mai exact, publică pe Youtube, Facebook sau Instagram momente de la filmări și din backstage.

Laura Giurcanu: „Sunt Vlogger-ul oficial Vocea României, iar rolul meu este să aduc în atenția publicului conținutul care până acum rămânea în spatele camerelor: filmări din backstage, clipuri cu antrenorii și concurenții în alte ipostaze față de cele pe care le vedem la TV.

Mă simt extraordinar, iar echipa m-a primit cu brațele deschise. Lucrăm foarte bine împreună și sper ca toată lumea să vadă și să simtă puterea online-ului.”

Laura Giurcanu are un canal de Youtube cu aproximativ 365.000 de abonați și peste 28.000.000 de vizualizări. Ea a fost model internațional, iar în anul 2011, când avea 14 ani, a câștigat show-ul Next top model, prezentat de Cătălin Botezatu la Antena 1. 

Reamintim că în acest sezon Vocea României s-au produs mai multe schimbări la nivelul juriului. Jurații Adrian Despot și Loredana Groza au părăsit emisiunea, fiind înlocuți de Andra și Irina Rimes.