VOCEA ROMÂNIEI. Amir Arafat, câştigătorul Megastar, a întors toate scaunele: Toată viaţa am visat la o vocea ca a ta

VOCEA ROMÂNIEI. Amir Arafat, câștigătorul Megastar la Vocea României. Amir Arafat a câștigat concursul Megastar, ediția din 2008, iar acum vrea și trofeul Vocea României.

22 sept. 2017, 18:59
VOCEA ROMÂNIEI. Amir Arafat, câştigătorul Megastar, a întors toate scaunele: Toată viaţa am visat la o vocea ca a ta

VOCEA ROMÂNIEI. Amir are 31 de ani, iar tatăl său e palestinian și mama româncă. „Jucăriile noatre erau tancurile și gloanțele”, a spus el. Au fugit în România și aici s-a regăsit. Și-a găsit soția, iar împreună au o fetiță, Maria.

De altfel, a venit cu familia, inclusiv cu soția și copilul său, a cântat pentru ele și a întors toate cel patru scaune ale antrenorilor, care au început imediat lupta pentru el.

Când există o voce bună, cântecul nici nu mai contează. Asta ai făcut tu… ai cântat două minute, patru scaune întoarse. Toată viața am visat la o vocea ca a ta. Al doilea vis era sa vii la mine în echipă„, a spus Adi Despot.

Citeşte şi VOCEA ROMANIEI 2017 LIVE VIDEO ONLINE PRO TV: Lupte aprige între juraţi VIDEO

Ai momente când vocea te este extrem de cristalină, în fața noastră a fost o performanță matură și sensibilă, în același timp. Aș vrea să lucrez cu tine, să învățăm, unul de la altul” a spus și Tudor Chirilă.

Smiley, care s-a întors ultimul, a precizat că a vrut să asculte toată piesa. „Îmi dau seama că am în fața mea un potențial star de muzică. Mi-ar plăcea foarte tare să îmi dai posibilitatea să te ajut să faci asta„, a completat el.

Ai fost detașat, nu te-ai stresat dacă se întoarce careva. Și când am văzut și ce băiet e. Ti vreau la mine în echipă!„, a încheiat Loredana, duelul antrenorilor.

Am trei săptămâni de când mă gândesc la cine să merg și nu am nicio idee. Nu știu la cine să merg„, a spus Amir Arafat… după care l-a ales pe Smiley.

Vezi aici momentul lui Amir Arafat

Citeşte şi SCANDAL IMENS cu Tudor Chirilă: A PLECAT din emisiune din cauza unor „glume de c…” VIDEO