VOCEA ROMÂNIEI. Fina Ilenei Ciuculete a ratat participarea la emisiune după ce a căzut un pasaj pietonal peste ea FOTO

Momente de cumpănă în familia Ilenei Ciuculete. Fina acesteia, în vârstă de 16 ani, a ajuns la spital după ce acoperișul unui pasaj pietonal din Pitești s-a prăbușit peste ea. Tânăra a ratat astfel și participarea la Vocea României.

06 oct. 2017, 13:47

Alexandra Maria Voinicilă, fina Ilenei Ciuculete, a trecut prim momente teribile după ce tavanul unui pasaj din Pitești, loc recomandat pentru adăpostirea cetățenilor în caz de calamitate, a căzut peste ea, informează România TV. Fata a ajuns la spital cu lovituri la cap și piciorul stâng și a fost nevoită să stea trei săptămâni cu piciorul în gips.

Citeşte şi Fiii Ilenei Ciuculete, acuzaţii grave la adresa lui Cornel Galeş. „Nu credem că mama a murit de hepatită…”

Părinții sunt revoltați și sunt hotărâți să dea Primăria în judecată, mai ales că pasajul nu mai fusese reabilitat de ani de zile. Primarul din Pitești susține că și-a cerut scuze familiei și a declarat a luat măsurile necesare pentru reabilitarea pasajului.

Fina Ilenei Ciuculete a suferit dublu în urma acestui incident. Alexandra își dorea ca anul acesta să participe la un show de talente, însă a ratat preselecțiile din cauza rănilor suferite. Tânăra este o cântăreață cunoscută în generația ei și a câștigat nenumărate premii la concursuri de muzică.