VOCEA ROMANIEI: Idila interzisă din echipe diferite. Ce s-a întâmplat

VOCEA ROMANIEI: Săptămâna trecută, jumătate dintre concurenţi au trăit pe propria piele emoţiile primului show live la Vocea României. Spiritele s-au încins, tensiunea a răzbătut dincolo de micile ecrane, iar momentele artistice au depăşit orice aşteptări. Au existat şi multe momente emoţionante. 

10 dec. 2013, 11:43
VOCEA ROMANIEI: Idila interzisă din echipe diferite. Ce s-a întâmplat

VOCEA ROMÂNIEI. Idilă cu peripeţii la show-ul de la Pro TV. Andrei Chermeleu, concurentul din echipa Loredanei, si Stella Anita, din echipa antrenata de Smiley, se iubesc. Sambata seara, Loredana Groza a ales sa-l trimita acasa pe Andrei, Stella reusind insa sa treaca proba si sa ramana in concurs. Asa s-a ajuns in situatia neobisnuita ca Andrei sa se bucure pentru succesul Stellei, iubita sa, iar ea sa se intristeze si sa fie nevoita sa ii ridice moralul acestuia si sa ii fie alaturi.

Contactat de WOWbiz.ro, Andrei Chermeleu a marturisit cum au depasit cumpana si cum s-a schimbat relatia cu iubita, dupa eliminarea lui.

„Ma simt linistit si impacat sufleteste, chiar daca am si o urma de regret. As fi vrut sa arat mai mult si nu am mai avut cand. Faptul ca eu am ramas pe loc, iar ea merge mai departe nu schimba cu nimic relatia noastra. Ba din contra! Acum pot sa-mi canalizez atentia si sa o ajut mai mult pe Stela, sa o sprijin si sa ii fiu de folos. Aseara, de exemplu, am stat amandoi si ne-am consultat ce piesa sa aleaga pentru editia viitoare. Smiley este un tip foarte misto si le da libertatea sa-si aleaga piesele pe care sa le interpreteze.”.

VOCEA ROMÂNIEI. Dalma Kovacs, concurentă la „Vocea României” în sezonul trecut, recunoaşte că participarea la acest show a însemnat o rampă de lansare fără de care nu ar fi ajuns cunoscută. 
Dalma Kovacs crede că, anul acesta, „Vocea României” se află tot în echipa Brenciu, fiind convinsă că Ana-Maria este, fără doar şi poate, cea mai talentată din concurs.

VOCEA ROMANIEI GALELE LIVE: CINE MERGE MAI DEPARTE

VOCEA ROMANIEI: Echipa Brenciu

Primul salvat de voturile publicului a fost Mihai Chiţu.

Brenciu a decis ca Florin Ilinca să părăsească concursul, în timp ce Arpi a fost invitat în studioul antrenorului. Georgia Dascălu a fost aleasă să continue concursul.

VOCEA ROMANIEI: Echipa Loredanei

Marius Marin a fost salvat de voturile telespectatorilor. Loredana a ales ca Kinga Farcas să plece acasă, iar Muneer să meargă mai departe. Antrenoarea s-a arătat dispusă să colaboreze cu Andrei Hermeleu.

VOCEA ROMANIEI: Echipa Smiley

Telespectatorii au decis ca Adrian Nour să participe în continuare la Vocea României. George Secioreanu a fost desemnat să părăsească concursul, iar Smiley a ales-o pe  Stela Aniţa pentru a continua competiţia.

VOCEA ROMANIEI: Echipa Moga

Voturile publicului au mers la Sânziana Nicolae. Moga a hotărât ca Elena Şalaru să părăsească scena de la Vocea României, iar Felix Burduşa să continue.

Angelo Simonică a părăsit concursul.

Concurenţi “antrenaţi” pentru spectacol, piese alese pe sprânceană, invitaţi speciali şi surprize pe cinste, de toate au avut parte cei care au stat cu ochii pe Vocea Romaniei, la ProTV. Dacă în show-ul din 1 Decembrie, antrenorul Moga a trecut în postura de entertainer alături de What’s Up, Shift şi echipa DeMoga, cu care a cântat în premieră piesa “La mulţi ani”, în această ediţie a emisiunii, Julie Mayaya, deţinătoarea en-titre a trofeului, a revenit pe scena care a consacrat-o.