VOCEA ROMANIEI LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV: Irina Rimes, declaraţie de dragoste LIVE pentru Smiley. Cum va reacţiona Gina Pistol

VOCEA ROMANIEI 2018 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV: Bucuria muzicii se va simți din plin vinerea aceasta pe scena Vocea României, de la 20:30, în cea de-a șaptea rundă de audiții pe nevăzute.

12 oct. 2018, 08:38

VOCEA ROMANIEI 2018 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV: Vocile concurenților și modul original în care cântă vor ridica publicul și antrenorii în picioare și vor da curs unor reacții și replici savuroase. Tudor, Irina, Andra și Smiley au o discuție intresantă cu fetița unei concurente și fac totul pentru a o cuceri pe ea prima, și prin ea și pe mama ei.

Cei patru îi cântă, îi spun povești, Tudor o lasă să stea pe locul lui, iar el pleaca în public, însă în cele din urmă reușesc să o încurce. Dacă la început micuța știa care sunt favoriții ei, în cele din urmă începe să-i placă pe toți.

VOCEA ROMANIEI 2018 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV:

VOCEA ROMANIEI 2018 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV: După ce una dintre concurentele ei preferate alege să meargă în echipa Smiley, Irina îi spune colegului ei: ”Smiley, eu cred că tu trebuie să-ți pui o pungă pe cap, pentru că tu nu vezi că atragi toate fetele mișto în echipa ta?! Ai și atuul ăsta, ești încântător, e greu să reziști. Nu trebuie să muncești atât de mult, că te ajută fața. De fapt, te ajută vibe-ul.”. Iar Andra o aprobă.

Antrenorii trec de la argumente vorbite la cele cântate și fac improvizație muzicală pentru un concurent pe care și-l doresc cu ardoare în echipele lor. Care sunt versurile pe care aceștia le vor folosi și ce reacții vor stârni ele atât în rândul celor prezenți în sală, cât și pentru participant, vedem mâine seară, de la 20:30.

Tot vinerea aceasta, Tudor luptă cu Andra pentru o concurentă cu un timbru vocal incredibil, iar în ajutorul lui sar Irina și Smiley, care au un discurs similar cu al colegului lor în încercarea de a o convinge pe cea de pe scenă să-i aleagă echipa.

Povestea incredibilă a tânărului în scaun cu rotile de la Vocea României care a ajuns în echipa lui Smiley

 

Seară magnifică la PRO TV, vineri. Cele mai bune voci s-au duelat din nou pe nevăzute, iar antrenorii s-au bătut ca leii pentru ele. Una dintre ele a fost susținută cu frenezie de cei din sală, iar Smiley și Andra n-au putut rezista tentației de a afla cine este omul din spatele ei. Amândoi s-au întors pentru Mihnea Vîlceanu, un tânăr de 21 de ani din Târgu Jiu care studiază Informatica la Timișoara. În decembrie 2013 a suferit un accident urât la schi și a ajuns în scaun cu rotile.

Și-a fracturat coloana vertebrală și nu-și simte deloc picioarele, însă are o voce care i-a pus pe jar pe cei doi antrenori. I-a impresionat pe Andra și Smiley fiindcă în ultimii patru ani și-a găsit alinarea în muzică, pe care a studiat-o pe cont propriu. Înainte de a descoperi muzica, Mihnea trăia un coșmar și nu voia să conceapă că nu va mai putea merge vreodată. Părinții i-au și ascuns acest lucru o perioadă, pentru a nu-l demoraliza și mai tare. 

Însă, a găsit puterea de a merge mai departe și să vină la Vocea României, pentru a demonstra că adevărata forță vine din interior. Muzica este cea care l-a făcut să-și recapete încrederea în sine și să-i convingă pe antrenori că are o voce care merită să fie auzită. Imediat după ce a terminat de cântat, Mihnea a fost îmbrățișat de Irina Rimes. Deși nu s-a întors pentru el, artista i-a spus că momentul lui a fost extrem de emoționant.

Dar, bătălia s-a dat între Andra și Smiley, antrenorii care și l-au dorit în echipele lor, în egală măsură.

„Mi se pare că ai cântat cu patos. E important ca un artist să transmită ceva atunci când cântă. Faptul că ne-ai făcut să ne ridicăm de pe scaune, oamenii ăștia să se ridice, să aplaude, să cânte cu tine… ești artist”, i-a spus Andra încercând să-l convingă să vină în echipa ei.

Însă, Smiley a fost mai convingător decât colega lui și a reușit să-l aducă pe Mihnea în echipa lui: „Recunosc că m-am întors pentru că eram foarte curios cine are limbarița asta și pentru că am văzut reacția necontrolată a publicului și pentru mine publicul e foarte important și mă ghidez mult după reacțiile lui. Cântarea ta n-a fost perfecta, dar ceea ce ai reușit tu este special”, a spus Smiley, sinceritate care a fost tot ce-i trebuia tânărului din Târgu Jiu ca să facă alegerea cea bună pentru el.

Vezi mai jos momentul lui!