Loredana Groza, lipsită TOTAL de inhibiţii. Va face show la VOCEA ROMANIEI

Loredana Groza arată mereu că este o artistă în vervă din toate punctele de vedere, şi muzical, dar şi estetic, cântăreaţa afişând nu de puţine ori ţinute din cele mai îndrăzneţe, menite să aprindă imaginaţia fanilor ei de sex masculin.

21 dec. 2013, 13:34
Loredana Groza, lipsită TOTAL de inhibiţii. Va face show la VOCEA ROMANIEI

Loredana Groza şi-a construit acest stil de ceva timp şi este recunoscută ca o femeie fără prejudecăţi când vine vorba de apariţiile sale pe scene, aşa cum o demonstrează şi imaginile din galeria foto de mai jos.

Loredana Groza este o cântăreaţă ce asigură reuşita oricărui eveniment la care participă, iar asta se întâmplă datorită calităţilor sale vocale incontestabile, dar şi a felulului în care ştie să îşi pună imaginea în valoare prin ţinute inedite ce garantează un show de zile mari. Aceasta este marca Loredanei Groza, o artistă ca nimeni alta pe plaiurile noastre, scrie libertatea.ro.

VOCEA ROMANIEI: Loredana face show

Dupa Moga, Smiley si Brenciu, a venit randul Loredanei sa faca show „magic” cum numai ea stie pe scena celei mai tari competitii de voci din tara in aceasta sambata. Un alt invitat special la Vocea Romaniei este Liviu Teodorescu, concurentul din primul sezon al competitiei si fost component al trupei Lala Band, care va canta din nou pe scena care l-a facut celebru.

Titlul suprem e din ce in ce mai aproape, iar visul unuia dintre concurenti este pe cale sa devina realitate, insa pana atunci emotiile semifinalei, voturile publicului si deciziile antrenorilor vor decide care sunt finalistii acestui sezon al Vocii Romaniei, sambata seara, de la 20:30.

VOCEA ROMANIEI. Loredana mizeaza pe Marius Marin, rasfatatul publicului care uimeste de fiecare data cu asemanarea sa cu Gerard Butler si Muneer Al Obeidli, o prezenta exotica si cu voce „nisipoasa”, pe care l-a salvat Lori in al treilea live.