VOCEA ROMÂNIEI: Loredana, decolteul „suprem” FOTO

VOCEA ROMÂNIEI. Loredana face senzaţie la fiecare ediţie a show-ului de la Pro TV. Antrenoarea a venit din nou cu un decolteu care i-a pus în evidenţă calităţile fizice şi care a arătat ce înseamnă cu adevărat un decolteu adânc.

16 nov. 2013, 19:57

VOCEA ROMÂNIEI. Loredana Groza nu încetează să-şi uimească fanii. După ce acum câteva săptămâni şi-a arătat chiloţii la tv din toate poziţiile, de această dată cântăreaţa şi-a pus în evidenţă sânii. Vedeta a apărut cu o rochie foarte scurtă şi cu un decolteu adânc, scrie libertatea.ro.

Apariţia Loredanei l-a fascinat pe Pavel Bartoş, care nu a contenit cu complimentele la adresa antrenoarei. „Ce bine arăţi în această seară”, i-a transmis moderatorul showului.

VOCEA ROMÂNIEI. Smiley a deschis seara confruntarilor cu un duet surprinzator, dar echilibrat ca valoare, între Cosmin Arsene, doctorul în genetică, si Nicoleta Ticala, „leoaica senzuală”, după cum a numit-o chiar antrenorul sau.

Cei doi au interpretat piesa “Delicate” “ca o mângâiere”, asa cum i-a sfătuit Smiley, insa reactiile pe care le-au starnit au fost amestecate. Desi i-au apreciat din punct de vedere muzical, antrenorii s-au amuzat pe seama “coregrafiei” incercate de catre Cosmin, care s-a straduit să o mângâie pe Nicoleta. “Simţeam cum iti tremura mana pe spatele ei”, i-a spus Lori, “vocea in schimb nu te-a tradat, te-ai stresat prea mult cu miscarea”. “E ca si cum ai lua o pisicuta alba, inocenta, si o bagi in ring cu puma”, a fost impresia pe care i-a lăsat-o duetul lui Marius Moga. Smiley s-a declarat multumit de prestatia celor doi, însă a decis să mearga mai departe cu Nicoleta: “L-a dominat tot cântecul, de aceea am ales-o”.

VOCEA ROMÂNIEI. Andi Grasu si Răzvan Pasca au plecat de pe picior de egalitate in duetul alcătuit de Marius Moga. Apreciati de antrenor ca „spectaculosi in registrul acut”, „micul Mozart” a decis să îi scoata din zona lor muzicala de confort a pieselor „mellow” si i-a pricopsit cu „Summer of ’69”, o melodie plina de ritm a lui Bryan Adams.

VOCEA ROMANIEI. Spectacolul difuzat de ProTV are reguli noi în acest sezon: după fiecare duet, concurentul eliminat de către propriul antrenor poate fi “furat” şi adus în altă echipă de oricare dintre ceilalţi trei prin apăsarea butonului verde. Cei patru antrenori au fost foarte atenţi la concurenţii de pe scenă şi profită din plin de dreptul de a “fura” câte doi concurenţi din echipele colegilor.

Săptămâna trecută, Moga a prins ocazia perfectă de a-l lua în echipa sa pe Gabriel Kisczuk din echipa lui Brenciu, eliminat de Horia în urma duelului cu Diana Arvinte. Moldoveanca Elena Şălaru, aleasă în timpul audiţiilor pe nevăzute de către Smiley, a devenit şi ea, de săptămâna trecută, membră a echipei Moga. Cel mai zâmbăreţ antrenor are şi el un concurent “furat” la activ: Bogdan Olaru, pe care l-a remarcat ca fost elev al lui Marius.