VOCEA ROMANIEI: Marius Moga, motiv de glumă pentru colegi: Când fixezi data nunţii? Să ştim să nu avem concert

VOCEA ROMANIEI. Juratul Marius Moga a fost "victima" ediţiei de sâmbătă a emisiunii Vocea României, tachinările din partea colegilor făcându-l să se ruşineze şi să roşească. 

RomaniaTV.net
14 dec. 2013, 21:01

În sezonul actual de Vocea României, Marius Moga a fost motiv de glume pentru Horia Brenciu şi pentru Smiley. Potrivit libertatea.ro, cu o ediţie în urmă, Iovana Milovanovici a interpretat o întreagă piesă uitându-se cu intensitatea doar la antrenorul ei, Marius Moga, iar acest lucru a fost remarcat imediat de către Brenciu şi Smiley, care nu s-au putut abţine de la glume.

„Dacă Moga iese îndrăgostit din emisiune, eu mă bucur, pentru că amândoi ieşim câştigaţi: eu cu trofeul, el cu iubita”, a spus Horia, în timp ce Smiley a continuat şi el: „Moga e singur, e un bărbat în toată firea, ea este o cântăreaţă, frumoasă, tânără, aspirantă, s-au mai văzut cazuri…”.

Tachinările au continuat sâmbătă. „Tu nu ai avut curaj, dar I will always love you. Sunt curios de al treilea episod. Cum va continua povestea?”, s-a arătat curios Smiley.

„Când fixezi data nunţii? Să ştim să nu avem concerte, emisiuni!”, l-a întrebat Pavel Bartoş, moment în care Marius Moga, vizibil stânjenit, s-a adresat Iovanei: „Nu-i lau în seamă. Sunt invidioşi. Eşti o fată frumoasă, care are o voce puternică”.