VOCEA ROMÂNIEI. O concurentă este TOPITĂ după Moga: „Te uiţi la el ca la un diamant” VIDEO

VOCEA ROMÂNIEI. Pasionata de muzica, cu incredere, si extrem de hotarata, Alexandra Baraceanu a venit la "Vocea Romaniei" ca sa intoarca toate scaunele.

19 sept. 2014, 18:49

VOCEA ROMÂNIEI. Inocenta, pasiunea pentru chitara si dragostea pe care o simte pentru natura au ajutat-o pe Alexandra, o tanara de numai 19 ani, sa isi puna in valoare calitatile vocale in interpretarea de pe scena.

Adolescenta a venit la auditiile pe nevazute cu speranta de a-i face pe toti cei patru antrenori sa intoarca scaunele, iar pentru asta a mizat pe o melodie extrem de frumoasa: „I’d rather go blind”, de la celebra Etta James.

VEZI ŞI VOCEA ROMÂNIEI. O blondă sexy a întors toţi juraţii în primele secunde FOTO

Desi emotiile au fost mari, Alexandra a intors trei scaune si i-a facut pe Smiley, Moga si Loredana sa se intreaca in promisiuni si cuvinte frumoase, dar Marius Moga se pare ca a fost cel care a reusit sa o impresioneze si sa o convinga sa mearga mai departe alaturi de el in competitia vocilor.

Dupa ce si-a ales echipa, Smiley a avut curajul sa ii spuna Alexandrei sa isi mai ia ochii de la Marius Moga: „Se uita la tine ca la un diamant”.

VEZI VIDEO AICI