VOCEA ROMÂNIEI, sezonul 3: Cine s-a calificat în semifinale LISTA PE ECHIPE

VOCEA ROMÂNIEI, sezonul 3. 16 artişti se vor duela în direct pentru a câştiga voturile publicului, inimile ascultătorilor şi admiraţia antrenorilor.

RomaniaTV.net
14 dec. 2013, 18:46
VOCEA ROMÂNIEI, sezonul 3: Cine s-a calificat în semifinale LISTA PE ECHIPE

VOCEA ROMANIEI, cine merge mai departe

Echipa Brenciu: 

– Mihai Chitu merge in semifinala, votat de telespectatori.
– Denisa Mosincat paraseste concursul, decide Horia Brenciu.

 Echipa Smiley:

– Claudia Iuga merge in semifinala, la votul telespectatorilor.
– Iolanda Moldoveanu este eliminata, decide Smiley. 
– Adrian Nour merge in semifinala la Vocea Romaniei, decide Smiley.
– Stella paraseste competitia.

Echipa Loredanei:

– Votul telespectatorilor il trimite in semifinala pe Marius Marin.
– Florin Mandru paraseste competitia, decide Loredana.
– Muneer merge in semifinala, decide Loredana.
– Alina Dorobantu este eliminata

Echipa Moga:

– Primul salvat de votul telespectatorilor este Sanziana Niculae, care merge in semifinala.
– Primul care pleaca acasa, la decizia lui Marius Moga, este Andi Grasu.
–  Jovana merge in semifinala la Vocea Romaniei, la decizia lui Marius Moga.
– Felix este eliminat din competitie.


VOCEA ROMÂNIEI. Horia Brenciu vrea sa castige din nou trofeul cu Ana-Maria Mirica, Denisa Mosincat, Georgia Dascalu sau Mihai Chitu.

Smiley se bazeaza pe reprezentatiile lui Adrian Nour, a Stellei Anita, a Claudiei Iuga si a Iolandei Moldoveanu.

Citeşte şi VOCEA ROMANIEI. Horia Brenciu continuă ironiile la adresa lui Moga

Loredana ii ghideaza in continuare catre marele titlu pe Florin Mandru, Alina Dorobantu, Muneer si Marius Marin.

Marius Moga intra la atac pentru semifinala show-ului „Vocea Romaniei” cu Sanziana Nicolae, Felix Burdusa, Andi Grasu si Jovana Milovanovic.

Cei care vor decide cine merge mai departe în semifinală sunt telespectatorii.

Citeşte şi VOCEA ROMANIEI: Idila interzisă din echipe diferite. Ce s-a întâmplat

VOCEA ROMANIEI: Şaisprezece artişti se vor duela în direct pentru a câştiga voturile publicului, inimile ascultătorilor şi admiraţia antrenorilor. Brenciu vrea să câştige din nou trofeul cu Ana-Maria Mirica, Denisa Mosincat, Georgia Dascălu sau Mihai Chiţu. Smiley se bazează pe reprezentaţiile lui Adrian Nour, a Stellei Anita, a Claudiei Iuga şi a Iolandei Moldoveanu. Lori îi ghidează în continuare către marele titlu pe Florin Mândru, Alina Dorobanţu, Muneer şi Marius Marin, iar Moga intră la atac pentru semifinala Vocii României cu Sânziana Nicolae, Felix Burduşa, Andi Grasu şi Jovana Milovanovic.

VOCEA ROMANIEI: Tot în show-ul de sâmbătă, a venit rândul lui Horia să coboare din scaunul de antrenor şi să facă spectacol pe scena Vocii României. După Moga şi Smiley, care au facut senzaţie în primele două gale live ale competiţiei, Brenciu le va cânta telespectatorilor cel mai recent single al său, „Hello”, „o piesă dinamică, surprinzătoare şi cu un mesaj pe masura timpurilor noastre: avem o singura viata si nu e deloc timp pentru regrete!”, după cum declară chiar Horia.

Cea mai tare competiţie de voci din ţară se apropie de punctul culminant, marea finală din 26 decembrie. Până atunci, cei şaisprezece concurenţi care au demonstrat că au stofă de staruri se luptă în armonii, octave, note şi valuri de emoţii pentru un loc în semfinala de la Vocea României, sâmbăta aceasta, de la 20.30, numai la PRO TV.

VOCEA ROMANIEI GALELE LIVE: CINE MERGE MAI DEPARTE

VOCEA ROMANIEI: Echipa Brenciu

Primul salvat de voturile publicului a fost Mihai Chiţu.

Brenciu a decis ca Florin Ilinca să părăsească concursul, în timp ce Arpi a fost invitat în studioul antrenorului. Georgia Dascălu a fost aleasă să continue concursul.

VOCEA ROMANIEI: Echipa Loredanei

Marius Marin a fost salvat de voturile telespectatorilor. Loredana a ales ca Kinga Farcas să plece acasă, iar Muneer să meargă mai departe. Antrenoarea s-a arătat dispusă să colaboreze cu Andrei Hermeleu.

VOCEA ROMANIEI: Echipa Smiley

Telespectatorii au decis ca Adrian Nour să participe în continuare la Vocea României. George Secioreanu a fost desemnat să părăsească concursul, iar Smiley a ales-o pe  Stela Aniţa pentru a continua competiţia.

VOCEA ROMANIEI: Echipa Moga

Voturile publicului au mers la Sânziana Nicolae. Moga a hotărât ca Elena Şalaru să părăsească scena de la Vocea României, iar Felix Burduşa să continue.

Angelo Simonică a părăsit concursul.

Concurenţi “antrenaţi” pentru spectacol, piese alese pe sprânceană, invitaţi speciali şi surprize pe cinste, de toate au avut parte cei care au stat cu ochii pe Vocea Romaniei, la ProTV. Dacă în show-ul din 1 Decembrie, antrenorul Moga a trecut în postura de entertainer alături de What’s Up, Shift şi echipa DeMoga, cu care a cântat în premieră piesa “La mulţi ani”, în această ediţie a emisiunii, Julie Mayaya, deţinătoarea en-titre a trofeului, a revenit pe scena care a consacrat-o.

 

VOCEA ROMANIEI 2013: 16 artisti cu potential extraordinar se vor duela din nou in direct pentru a castiga voturile publicului, inimile ascultatorilor si admiratia antrenorilor. 

Brenciu vrea sa castige din nou trofeul cu Ana-Maria Mirica, Denisa Mosincat, Georgia Dascalu sau Mihai Chitu. 

Smiley se bazeaza pe reprezentatiile lui Adrian Nour, a Stellei Anita, a Claudiei Iuga si a Iolandei Moldoveanu. 

Lori ii ghideaza in continuare catre marele titlu pe Florin Mandru, Alina Dorobantu, Muneer si Marius Marin. 

Moga intra la atac pentru semifinala show-ului „Vocea Romaniei” cu Sanziana Nicolae, Felix Burdusa, Andi Grasu si Jovana Milovanovic.

Si de aceasta data, telespectatorii sunt cei care decid cine sunt concurentii care intra direct in semifinala. Romanii isi vor vota preferatii, iar vocea care aduna cele mai multe voturi din fiecare echipa va trece automat in etapa urmatoare. Din cele trei voci ramase, Moga, Loredana, Smiley si Brenciu vor trebui sa aleaga doar una cu care sa continue cel mai tare concurs de voci din tara.

Tot in show-ul de sambata, a venit randul lui Horia sa coboare din scaunul de antrenor si sa faca spectacol pe scena de la „Vocea Romaniei„. Dupa Moga si Smiley, care au facut senzatie in primele doua gale live ale competitiei, Brenciu le va canta telespectatorilor cel mai recent single al sau, “Hello”, “o piesa dinamică, surprinzătoare şi cu un mesaj pe masura timpurilor noastre: avem o singura viata si nu e deloc timp pentru regrete!”, dupa cum declara chiar Horia.