VOCEA ROMÂNIEI: Smiley, cu ochii în lacrimi după momentul unei concurente

VOCEA ROMÂNIEI. O concurentă din echipa Irinei Rimes l-a făcut pe Smiley să verse câteva lacrimi la sfârşitul momentului. Din păcate, Feihong Basigu, adolescentul chinez şi Gabriela Munteanu au fost eliminaţi din competiţie.

23 nov. 2018, 21:13
VOCEA ROMÂNIEI: Smiley, cu ochii în lacrimi după momentul unei concurente

Vocea României se află acum în etapa kock out-urilor, iar antreonorii Smiley și Tudor Chirilă au fost profund emoționați de interpretarea concurentei Alina Statie, din echipa Irinei Rimes. Smiley chiar a vărsat câteva lacrimi la sfârșitul momentului.

Alina Statie a cântat melodia „Hopai diri da”, într-o versiune proprie, care i-a emoționat pe antrenor, în special pe Smiley.

„Acum am realizat cam cât de puternic este mesajul cântecului pentru că până atunci îl vedeam doar ca pe un cântec de petrecere. De fapt este un cântec în care omul îl roagă pe Dumnezeu să îl mai lase un pic să celebreze viața…”, a spus Smiley cu ochii în lacrimi. „Mie mi-a plăcut foarte mult vocea ta… Și de tine”, a adăugat Tudor Chirilă.

Din păcate, Feihong Basigu, adolescentul chinez în vârstă de 19 ani care trăiește în Pitești, și Gabriela Munteanu au fost eliminați de la Vocea României de antrenorul lor, Irina Rimes.