VOCEA ROMANIEI. Ştefan Roşcovan, semifinalist, în spital cu PERFUZII

VOCEA ROMANIEI. Ștefan Roșcovan, care a impresionat atât juriul cât și publicul de la VOCEA ROMANIEI, în prima competiție de LIVE-uri, a fost pus sub perfuzie din cauza unei gripe.

08 dec. 2016, 10:28
VOCEA ROMANIEI. Ştefan Roşcovan, semifinalist, în spital cu PERFUZII

VOCEA ROMANIEI. Stefan Roscovan, pustiul de 17 ani din echipa Loredana, a contactat un virus gripal foarte puternic si se afla in spital cu febra foarte mare, sub tratament cu antibiotic si perfuzii. Stefan Roscovan care e considerat de toata lumea cel mai generos si mai bun dintre concurenti – gata oricand sa ajute pe toata lumea, este si un optimist. El si-a postat pe facebook un mic filmulet de pe patul de spital, in care le promite fanilor si spectatorilor ca nu ii va dezamagi si oricat i-ar fi de greu va fi pe scena vinery in semifinalele Vocea Romaniei. Stefan Roscovan este, de altfel, un pusti foarte incercat in viata. Tatal lui a decedat cand el avea doar 7 ani, mai are o sora, iar mama are un salariu sub media lefurilor din Chisinau. Asa ca pustiul, cu optimismul lui, a invatat productie muzicala si isi ajuta familia ca sa aiba un trai mai bun.

VOCEA ROMANIEI. „Cine are cea mai frumoasa saptamana? Exact, eu. Inseamna asta oare ca nu voi participa la semifinala de vineri la #VoceaRomaniei? Categoric nu. O sa vedeti ca ma fac bine si va promit un show exceptional. Va doresc sa aveti un amazing day! #EchipaLoredana#StefanRoscovan #Hospital 57 de ore pana la Semifinala”, a scris artistul pe Facebook.