VOCEA ROMÂNIEI. Tobi Ibitoye, finalist la show-ul de talente, restant la facultate

VOCEA ROMANIEI 2015: E strălucit pe scenă, as la muzică, dar la facultate nu s-a remarcat cu nimic. Cel puţin aşa susţine fosta lui profesoară de Chimie-Fizică. Nigerianul Tobi Ibitoye, finalist la Vocea României (PRO TV), nu şi-a putut lua licenţa din cauza restanţelor.

16 dec. 2015, 11:57
VOCEA ROMÂNIEI. Tobi Ibitoye, finalist la show-ul de talente, restant la facultate

VOCEA ROMANIEI 2015. Cu fiecare ediţie de la Vocea României, Tobi Ibitoye (22 de ani) s-a strecurat şi mai mult în sufletele românilor şi a devenit „iubibil”, ca în celebrul refren de la trupa Taxi, scrie click.ro. Are carismă, prezenţă scenică umor şi voce bună.

Citeşte şi FINALA VOCEA ROMANIEI: Cine se bate pentru premiul de 100.000 de euro. VIDEO

Antrenat de Smiley, a ajuns în finală după ce a câştigat duelul cu italianul Loredanei Groza, Antonio Fabrizi, iar vinerea aceasta se va bate pentru premiul de 100.000 de euro.

În paralel cu muzica, Tobi a tot bătut monedă pe faptul că e student la Facultatea de Biologie, din cadrul Universităţii Bucureşti, şi că după absolvire îşi doreşte să facă un master în Ştiinţă Neurologică, însă nigerianul a terminat studiile, dar fără patalama. Practic, Tobi e absolvent, dar fără licenţă.

Decanul Facultăţii de Biologie, prof. dr. Carmen Postolache, a vorbit, cu bune şi cu rele, despre simpaticul concurent de la Vocea României. „E un băiat inteligent. I-am fost profesoară în primul an. A avut ceva probleme cu pregătirea examenelor, pentru că materia pe care i-am predat-o este una extrem de dificilă, Chimie-Fizică. El a trecut în următorul an fără să-şi ia toate restanţele. Au fost totuşi nişte lucruri care mi-au plăcut la el. În ceea ce priveşte respectul, pot să vă spun că nu am avut niciodată probleme. Tobi a fost un student obişnuit, care nu s-a remarcat cu nimic. Nu a ieşit în evidenţă nici în sens pozitiv, nici în sens negativ. Eu îi doresc succes, dar după concursul de la PRO TV, poate se gândeşte totuşi să-şi rezolve situaţia cu restanţele. Mă uit la Vocea României, este ok ca şi concurent”, a declarat decanul facultăţii.

Citeşte şi VOCEA ROMANIEI LIVE: Dueluri încrucişate între echipe. Pe cine aţi paria?

Şi alte cadre didactice au confirmat că Tobi a terminat şi anul III cu restanţe, situaţie care l-a împiedicat să-şi dea examenul de licenţă. Indiferent de rezultatul de la „Vocea României”, nigerianul are o şansă să scape de restanţe în sesiunea din iarnă.