VOCEA ROMANIEI: Loredana a plâns în hohote. VIDEO UPDATE

VOCEA ROMANIEI: Cele mai bune voci din competitie au trecut pe rand de etapa auditiilor pe nevazute, de tensiunea confruntarilor in duet si de emotiile cantecului decisiv, iar Loredana, Smiley, Moga si Brenciu si-au format echipele de cate opt concurenti pe care ii vor arunca in lupta pentru marele titlu. In editia live de duminica aceasta, fiecare antrenor va aduce pe scena Vocii Romaniei patru artisti din echipa sa, iar la final numai doi dintre ei vor merge mai departe.

02 dec. 2013, 09:16
VOCEA ROMANIEI: Loredana a plâns în hohote. VIDEO UPDATE

VOCEA ROMANIEI: Cine merge mai departe

  • Echipa lui Moga: Andi Grasu şi Jovana continuă la „Vocea României”. Andi a obţinut cele mai multe voturi din partea telespectatorilor. Marius Moga a decis să renunţe la Dana Torop şi la Andrei Loică.

  • Echipa Loredanei: Florin Mândru şi Alina rămân în concurs. Alina a primit cele mai multe voturi de la publicAurel Niamţu şi Iulia au fost eliminaţi din competiţie de Loredana.

  • Echipa lui Brenciu: Denisa Moşincan şi Anamaria Mirică rămân în competiţie. Denisa a primit cele mai multe voturi din partea telespectatorilor. Brenciu i-a eliminat din competiţie pe Florin Timbuc şi pe Andrei Hanghiuc.
  • Echipa lui Smiley: Claudia Iuga şi Iolanda Moldoveanu rămân în concurs. Claudia a primit cele mai multe voturi de la telespectatori. Smiley i-a eliminat din competiţie pe Lucian Frâncu şi Răzvan Alexe.

     
  • Sapte dintre elevii lui smiley din acest sezon de „Vocea Romaniei„, impreuna cu Alina Dinca, fosta concurenta la „Romanii au talent”, i-au pregatit o surpriza de neuitat antrenorului, chiar de Sfantul Andrei, pe 30 noiembrie: un cover al celei mai recente piese lansate de el, „Acasa”.

    Ce echipa frumoasa! Va multumesc mult! Go team Smiley!” a scris artistul pe pagina lui de Facebook, unde a postat clipul de mai jos:
     


  • VOTUL publicului s-a terminat.


VOCEA ROMANIEI: S-a dat START la VOTURILE pentru concurenţi. Publicul poate alege concurentul preferat.

Andi Grasu, din echipa lui Marius Moga, a cântat melodia „It’s a Man’s Man’s World” a lui James Brown. Horia Brenciu i-a recomandat lui Andi să aducă mai mult sentiment în prestaţiile sale, adăugând că este una dintre cele mai bune voci din echipa lui Moga. „Într-adevăr, în seara asta ai fost un James Brown, dar blond şi gras…ce nume nepotrivit”, a spus Loredana. „Se vede că te-ai concetrat foarte bine pe acest cântec.” „Eu cred că poţi să cânţi absolut orice piesă. Din punct de vedere tehnic eşti vis. Trebuie doar să înveţi să te deschizi mai mult ca artist”, a fost de părere Smiley. „Eu zic că e bine când intră pe uşă cu o tehnică foarte bine pusă la punct”, a precizat Moga la sfârşit.

Florin Mândru, un alt concurent din echipa Loredanei Groza, a interpretat melodia „18 Till I Die” a lui Bryan Adams. „E cea mai bună melodie a ta de până acum”, l-a lăudat Brenciu pe Florin. „Îmi place că ai forţă să mişti oamenii aici. Mă bucur să te avem în show şi că tu probabil eşti foarte concentrat pe toată emoţia pe care o transmiţi”, a spus şi Moga. Smiley: „Mă uit şi mă gândesc câte pot să facă o voce şi un suflet adevărat. Tu mişti oamenii doar cu vocea şi cu sufletul tău”. 


VOCEA ROMANIEI: Anamaria Mirică, din echipa lui Horia Brenciu, a surprins cu interpretarea melodiei „Hora din Moldova”. Ai mult volum şi ţi se potriveşte foarte bine direcţia asta”, a apreciat Moga. „Foarte puternic momentul, mă aşteptam la o altă faţetă, poate la o romanţă ceva, dar Horia ştie cel mai bine ce ţi se potriveşte”, a spus Loredana. „Îţi recomand totuşi o romanţă”, a repetat Loredana, făcând aluzie la un alt moment al serii.

VOCEA ROMANIEI: Iolanda Moldoveanu, din echipa lui Smiley, cântă o versiune acustică a melodiei „Do You Believe” a lui Cher. „A ieşit cu brio. Ai făcut ca acest cântec să iasă total diferit, incredibil. Ai intrat foarte, foarte bine în cântec”, a felicitat-o Loredana. Brenciu i-a felicitat şi pe ea şi pe Smiley: „Bravo, Iolanda, mă bucur că există competiţie”. „Mă bucur foarte tare că ai cântat exact ca tine, s-a lăsat cu suspinat la mine”, a spus Smiley. „Eşti o voce specială în acest concurs.”

VOCEA ROMANIEI: O nouă melodie românească în concurs: Dana Torop, din echipa lui Marius Moga, cântă „Mociriţă cu trifoi”, melodie din repertoriul Narcisei Suciu.

VOCEA ROMANIEI: Următorul concurent din echipa Loredanei, Iulia Dumitrache, a cântat melodia „Think Twice” a artistei Celine Dion. „Îmi place că sună bine ce cânţi tu, că e Diana King, că e Celine. Sună şi ca originalul, dar sună şi ca tine”, i-a spus Marius Moga. „Parcă la mine n-a ajuns emoţia pe care mi-aş fi dorit să mi-o trimită cântecul ăsta”, a fost de părere Smiley. Brenciu a apreciat alegerea piesei: „Ţi-a dat o clasă în plus, acum ai fost o lady. Ai cântat bine şi la mine a ajuns o fărâmă de emoţie”. 

VOCEA ROMANIEI: Denisa Moşincat, din echipa lui Brenciu, a interpretat şi ea o melodie românească: „Iartă” , de la Mihaela Runceanu.

VOCEA ROMANIEI:  Răzvan Alexa, din echipa lui Smiley, a oferit o interpretare inedită a melodiei „Oare ştii”, cântată de trupa Simplu. „Am o veste proastă şi una bună”, a început Horia Brenciu. „Vestea proastă e că îmi place mai mult interpretarea lui Smiley, vestea bună e că ţi-a ieşit bine”. „E incredibil cât de bine a ieşit piesa asta”, a fost de acord Loredana, adăugând că a fost „mai proaspătă ca niciodată”. „Astăzi Simplu împlineşte 18 ani” a anunţat Smiley, încântat că a putut asculta din nou piesa „Oare ştii”. Cântăreţul le-a mulţumit colegilor săi de la Simplu pentru şansa acordată acum 12 ani.

VOCEA ROMANIEI: Jovana Milovanovic, din echipa lui Marius Moga, a cântat piesa „Tu n-ai avut curaj” a Mădălinei Manole. „După cum cânţi româneşte, ai putea primi cetăţenie română imediat”, i-a spus Brenciu tinerei de origine sârbă. „Mi-a plăcut foarte mult că toată melodia l-ai privit doar pe Moga. Nu ştiu de ce i-ai cântat lui Tu n-ai avut curaj”, a glumit Smiley, adăugând că i-a plăcut interpretarea ei. „Felicitări, se simte că ai experienţă să cânţi şi alt gen de muzică”, a lăudat-o Loredana.

VOCEA ROMANIEI: Aurel Niamţu, din echipa Loredanei, a interpretat melodia românească „De vrei să ştii ce înseamnă român” a lui Dan Spătaru. Brenciu a criticat alegerea melodiei: „I s-ar fi potrivit o melodie mai de stare, o romanţă. Este un lucru pe care eu l-am simţit, aveţi acea patină a timpului care mergea perfect cu o astfel de melodie.” „Ne aduceţi aminte de nişte piese pe care mulţi dintre noi le-am auzit de prea puţine ori”, a fost de părere Smiley. „Aurel, eu sunt foarte mândră de tine”, l-a lăudat Loredana. „Am insistat să cântăm astăzi acest cântec.”E greu să numeri până la 64 de ani, apoi să cânţi la 64. Te aştept pe tine să cânţi la 64 de ani”, i-a spus Aurel lui Horia Brenciu. 

VOCEA ROMANIEI: Florin Timbuc este al doilea concurent din echipa lui Horia Brenciu care intră în concurs. Florin a cântat melodia „Mama I m Coming Home” a lui Ozzy Osbourne. „Tu te simţi cel mai bine pe scenă atunci când îţi urci vocea”, i-a spus Marius Moga. Şi Smiley şi Loredana i-au apreciat prestaţia. „Ai cântat cel mai bine din toate exprimările tale, eu sunt fanul tău deja”, i-a spus Brenciu la sfârşit.

Urmează al doilea concurent din echipa lui Smiley, Claudia Iuga. Claudia a cântat „Hot Stuff”, melodia Donnei Summer. „Ai fost senzaţională, ai dominat scena cu adevărat. Tu faci spectacol şi faci parte din Vocea României”, i-a spus Smiley la sfârşit.

  • VOCEA ROMANIEI: Urmează al doilea concurent din echipa lui Smiley, Claudia Iuga. Claudia a cântat „Hot Stuff”, melodia Donnei Summer. „Ai fost senzaţională, ai dominat scena cu adevărat. Tu faci spectacol şi faci parte din Vocea României”, i-a spus Smiley la sfârşit.

  • VOCEA ROMANIEI: Andrei Loică, din echipa lui Marius Moga, a interpretat, în faţa juriului, melodia ”Let Her Go” a artistului Passenger. „Piesa nu a fost aleasă rău” i-a spus Horia Brenciu. „Cred că ăsta e stilul tău, puţin mai introvertit, cred că te prinde pe scenă. Debutul tău a fost pentru cei 17 ani ai tăi”. „Ai reuşit să prinzi sensibilitatea acestui cântec, mi-au plăcut foarte mult improvizaţiile tale de la sfârşit. M-ai convins, e bun”, i-a spus şi Smiley. „Eu cred că tu poţi să fii Vocea României”, l-a încurajat Marius Moga. „Dacă poţi să ajungi la inimile oamenilor, eu zic că eşti pe drumul cel bun.”

  • Stromae a oferit unul dintre momentele special pregătite de 1 Decembrie. Artistul belgian a interpretat în platoul de la ”Vocea României” melodia care l-a consacrat în topurile internaţionale, ”Alors on danse”.

Vezi cum a cântat Stromae

  • Alina Dorobanţu, din echipa Loredanei, a interpretat a treia melodie din ediţia live, piesa ”Lie Ciocârlie” a Mariei Lătăreţu, ridicând-o pe Loredana în picioare şi laudele juraţilor. ”Ai o voce foarte frumoasă în domeniul intrigant al muzicii populare”, i-a spus Horia Brenciu. Loredana a spus că nu a cântat niciodată melodia aceasta, ”dar a făcut-o Alina pentru mine şi a fost sublim”. ”Este o piesă extrem de grea care ţi-a ieşit foarte bine şi chiar sunt curios ce se va întâmpla dacă treci mai departe”, a spus şi Smiley.

  • Al doilea concurent care cântă în faţa juraţilor este Andrei Hanghiuc. Membrul echipei lui Horia Brenciu oferă o prestaţie inedită a melodiei „Isn’t she lovely” a lui Stevie Wonder. ”Ăsta e mai nebun decât mine!” a exclamat Brenciu după momentul oferit de Hanghiuc, adăugând: ”Cred că eşti cel mai nebun concurent de la Vocea României din toate timpurile”. Smiley i-a lăudat creativitatea, spunând că a avut o interpretare ”sălbatică”. ”Ai o nebunie care dă foarte bine pe scenă. Dacă pleci fericit de la un concert însemnă că e bine. Ai toate şansele să faci o carieră din asta”, i-a spus şi Marius Moga.

VOCEA ROMANIEI: Vezi cum a cântat Andrei

  • Lucian Frâncu, din echipa lui Smiley, a dat startul probelor live, cu interpretarea melodiei ”18 ani” a trupei Vama Veche. Juraţii l-au felicitat pe Frâncu, Loredana fiind de părere că a ales melodia potrivită. ”Ai făcut cântecul ăsta să fie al tău”, l-a încurajat Smiley.

Vezi cum a cântat Lucian

  • Prima ediţie live a sezonului cu numărul 3 a debutat cu o interpretare deosebită a Imnului României,  oferită de toţi concurenţii care au rămas în concurs şi care se vor întrece, începând de astăzi, prin probele live.

VOCEA ROMANIEI: Românii sărbătoresc pe 1 decembrie Ziua Naţională şi 18 ani de Pro TV, la „Vocea României”, în prima ediţie live a show-ului din acest sezon, cu artişti şi momente speciale.

Cele mai bune voci din competiţie au trecut pe rând de etapa audiţiilor pe nevăzute, de tensiunea confruntărilor în duet şi de emoţiile cântecului decisiv, iar Loredana, Smiley, Marius Moga şi Horia Brenciu şi-au format echipele de câte opt concurenţi pe care „îi vor arunca” în lupta pentru marele titlu. În ediţia live de duminică, fiecare antrenor va aduce pe scena „Vocii României” patru artişti din echipa sa, iar, la final, numai doi dintre ei vor merge mai departe.

VOCEA ROMANIEI: Telespectatorii vor avea, şi în acest sezon, primul cuvânt de spus în ceea ce priveşte reprezentaţiile concurenţilor. După ce vocile dintr-o echipă vor termina de cântat, cei de acasă îşi vor putea vota preferatul până intră în scena următoarea serie de patru concurenţi. Concurentul care are cele mai multe voturi dintr-o echipă va trece direct în faza următoare, iar antrenorul va mai alege încă o voce din cele trei rămase.

Duminică, invitatul special la „Vocea României” este artistul belgian Stromae, pe numele său real Paul van Haver, celebru pentru hitul „Alors on danse”.

Nicoleta Luciu va fi şi în acest an coprezentatoarea competiţiei, alături de Pavel Bartoş.

Lori îşi pune toate speranţele în „îngeraşii” ei, Smiley se laudă cu echipa sa de „oameni speciali”, Moga este gata să scoată la înaintare următoarele staruri dintre elevii săi, iar Brenciu este convins că are în echipă numai voci „bune de pus la… ureche!”, aşa că bătălia pentru „Vocea României” se anunţă una acerbă.


VOCEA ROMANIEI: Un concurent de 64 de ani, din Iasi este cel mai varstinic concurent al show-ului de la ProTV. Dragostea sa pentru muzica l-a adus in acest concurs, convins fiind ca emotia notelor muzicale nu are varsta.
Aurel Niamtu a inceput sa cante in 1969, cand a cantat cu cei mai importanti solisti ai muzicii usoare romanesti: Aurelian Andreescu, Dan Spataru, Stefan Banica, Stela Popescu.

Aurel a oferit o interpretare exceptionala, incarcata de emotie, a melodiei „Blestem”, iar Loredana a fost extrem de impresionata de prestatia care nu a lasat niciun jurat indiferent.

VOCEA ROMANIEI: Lori a izbucnit in lacrimi si a explicat de ce a decis sa apese butonul si sa-l ia pe Aurel in echipa sa: „Nu mi s-a intamplat niciodata la blind-uri. M-a busit plansul pentru ca despre asta este vorba: despre emotie, despre puterea de a transmite un cantec, o poveste, o vibratie direct acolo, la suflet”. „Eu va spun de ce nu m-am intors: interpretarea dumneavoasta este una extrem de sensibila, iar nu ma pricep la genul asta de piese si mi s-a parut ca sunteti potrivit pentru echipa Loredanei”, i-a spus si Smiley.


 

VOCEA ROMANIEI: Duminica, 1 Decembrie, de la 20:30, romanii sarbatoresc ziua nationala la “Vocea Romaniei”, in prima editie live a show-ului de anul acesta, cu artisti magici si momente de neuitat.Artistul belgian Stromae canta in prima editie LIVE a show-ului „Vocea Romaniei”, de 1 Decembrie, de la 20.30, la ProTV

Cele mai bune voci din competitie au trecut pe rand de etapa auditiilor pe nevazute, de tensiunea confruntarilor in duet si de emotiile cantecului decisiv, iar Loredana, Smiley, Moga si Brenciu si-au format echipele de cate opt concurenti pe care ii vor arunca in lupta pentru marele titlu. In editia live de duminica aceasta, fiecare antrenor va aduce pe scena Vocii Romaniei patru artisti din echipa sa, iar la final numai doi dintre ei vor merge mai departe.

Telespectatorii vor avea si in acest sezon primul cuvant de spus in ceea ce priveste reprezentatiile concurentilor. Dupa ce vocile dintr-o echipa vor termina de cantat, cei de acasa isi vor putea vota preferatul pana intra in scena urmatoarea serie de patru concurenti. Concurentul care are cele mai multe voturi dintr-o echipa va trece direct in faza urmatoare, iar antrenorul va mai alege inca o voce din cele trei ramase.

De ziua tuturor romanilor si la aniversarea a optsprezece ani de ProTV, invitatul special la Vocea Romaniei este artistul belgian Stromae, pe numele sau real Paul van Haver, celebru pentru super-hit-ul “Alors on danse”, care a facut furori in toata Europa.

Nicoleta Luciu va fi si in acest an co-prezentatoarea competitiei supreme a vocilor, alaturi de Pavel Bartos“In seara de 1 Decembrie voi avea din nou bucuria sa prezint show-ul Vocea Romaniei impreuna cu Pavel Bartos, sa aud live cele mai bune voci ale momentului intr-o zi atat de speciala pentru romanii de pretutindeni. Am crescut odata cu ProTV, iar aceasta zi are o dubla semnificatie pentru mine. La multi ani, Romania! La multi ani, ProTV!”, spune Nicoleta.

Lori isi pune toate sperantele in “ingerasii” ei, Smiley se lauda cu echipa sa de “oameni speciali”, Moga este gata sa scoata la inaintare urmatoarele star-uri dintre elevii sai, iar Brenciu e convins ca are in echipa numai voci “bune de pus la… ureche!”, asa ca batalia pentru“Vocea Romaniei” se anunta una acerba.

“Cele mai nebunesti live-uri”, dupa cum le-a numit Horia, incep in forta la Vocea Romaniei chiar de ziua nationala si la aniversarea a optsprezece ani de ProTV, iar romanii au ocazia sa urmareasca un spectacol fascinant si sa decida cine va deveni urmatoarea “Voce”.