VOCEA ROMANIEI. Horia Brenciu continuă ironiile la adresa lui Moga

VOCEA ROMANIEI: Horia Brenciu (41 de ani) pregăteşte anul viitor prima producţie muzicală românească, eveniment care va avea loc pe 29 martie, în Bucureşti. Horia Brenciu a vorbit, pentru libertatea.ro, fără perdea despre acest spectacol unic, despre scandalurile de la “Vocea României”, dar şi despre cele patru femei din viaţa lui.

11 dec. 2013, 14:51
VOCEA ROMANIEI. Horia Brenciu continuă ironiile la adresa lui Moga

VOCEA ROMANIEI. Horia Brenciu nu-şi iartă colegii de platonu nici în pauzele muzicale. „În primul rând, ne aflăm deja la cea de-a 3-a ediţie. Dorinţa celor doi, Loredana Groza şi Marius Moga, de a câştiga a crescut odată cu trecerea timpului. În pofida acestui lucru, acţiunile lor m-au stimulat şi mai mult, în loc să mă demoralizeze. Ţin să-i salut şi să le mulţumesc pentru asta!”, a declarat Brenciu. 

Întrebat despre vocile care s-au ridicat împotriva sa, Brenciu a parat cu mici ironii: „Sunt invidioase pe mişcările mele de dans. Mai nou, am auzit că le deranjează şi naturaleţea lacrimilor mele… Ţin să le anunţ că pe 26 decembrie, la finală, o să le vadă din nou. Aşadar, lacrimi, un nou câştigător din echipa mea şi un trofeu! Toate trei într-un singur cadru! Şi asta nu e pentru prima dată… „, a mai spus Horia Brenciu.

Cât despre viaţa personală, Horia Brenciu are planuri mari: „Da, mai vreau copii! Avem o scară atipică de vârste, Mina un an, Maria 14 ani şi Andreea 22 de ani… Şi da, mai vrem!”