Vodafone face angajări. Caută oameni care au cel puţin studii medii

Iată oferta de muncă disponibilă la Vodafone în această perioadă. RomaniaTV.net vă spune ce profiluri profesionale şi de personalitate caută angajatorii. 

RomaniaTV.net
22 iun. 2016, 13:03
Vodafone face angajări. Caută oameni care au cel puţin studii medii

Vodafone angajează consultanţi de vânzări în mai multe oraşe. 

Te califici pentru acest post dacă ai absolvit liceul, ai cunoştinţe medii de engleză, foarte bune abilităţi de comunicare interpersonală, ştii să lucrezi în MS Office, ai atitudine pozitivă şi orientată către client.
Detalii despre despre aceste locuri de muncă găsiţi în anunţurile de recrutare care pot fi accesate la aceste linkuri:

Vodafone angajează şi un Trade Marketing Manager.
Candidatul potrivit pentru acest post e absolvent de facultate, are foarte bune abilităţi de organizare, planificare, rezolvare a problemelor, project management, ştie să opereze un PC, are permis auto categoria B, e orientat către client şi are cunoştinţe medii de engleză. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii cu experienţă în domeniu şi/sau în FMCG.

Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Vodafone angajează şi pe postul de Consultant – Organizational Effectiveness and Design.
Candidatul potrivit pentru acest post e absolvent de facultate, are cunoştinţe relevante în zona de Reward and Organizational Design, are excelente abilităţi de lucru în Excel.

Lista completă a aşteptărilor angajatorilor de la candidaţi o găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Vodafone angajează pe postul de BI specialist.
Te califici pentru acest post dacă ai cel puţin trei ani experienţă de muncă, minimum doi ani experienţă în activităţi de raportate BI/Data Mining, ştii să lucrezi în MS Office, ai cunoştinţe bune de engleză, ai cunoştinţe de programare PHP şi de Tableau/Qliq.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Lista completă a locurilor de muncă vacante la Vodafone în această perioadă o găsiţi la acest link.