Vodafone face angajări. Iată oferta de muncă disponibilă

Vodafone angajează pe posturi de customer care advisor, manager de proiect, international accounts advisor, service desk agent şi multe altele. Iată profilurile profesionale căutate de recrutori pentru locurile de muncă vacante. 

RomaniaTV.net
30 oct. 2015, 08:43
Vodafone face angajări. Iată oferta de muncă disponibilă

Oferta de muncă la Vodafone

Vodafone angajează pe postul de customer care advisor în Bucureşti.
Te califici pentru acest post dacă vorbeşti fluent limba engleză, ai excelente abilităţi de comunicare, eşti orientat către clienţi şi spre învăţare, eşti sociabil, ştii să operezi în MS Office.
29 noiembrie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru acest post. Detalii, aici.

Vodafone angajează un manager de proiect în Bucureşti.
Candidatul potrivit pentru acest post are între un an şi trei ani experienţă în domeniu, vorbeşte fluent limba engleză, are solide abilităţi de comunicare, de operare în MS Office şi de organizare, are experienţă în SharePoint/Repository management, într-un rol de suport în proiecte majore de IT sau de business. Lista completă a exigenţelor impuse pentru acest post, aici.
28 noiembrie este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru acest post. Amănunte, aici.

Vodafone angajează pe postul de international accounts advisor în Bucureşti. Candidatul potrivit pentru acest post vorbeşte fluent limba spaniolă, are orientat către clienţi, are solide abilităţi de comunicare, de ascultate, este disciplinat şi poate respecta proceduri organizaţionale stricte, are excelente cunoştinţe de operare în MS Office.
Până pe 19 noiembrie se primesc CV-uri pentru acest post. Informaţii suplimentare, aici.

Vodafone angajează trei oameni pe postul de service desk agent care vorbesc fluent engleză şi olandeză. Lista completă a aşteptărilor angajatorilor pentru acest post o puteţi consulta aici.

Lista completă a locurilor de muncă disponibile la Vodafone, aici.