Vodafone face angajări. Te califici dacă ai cel puţin studii medii

RomaniaTV.net vă spune care este oferta de muncă la Vodafone în această perioadă, dar şi profilurile profesionale căutate de angajatori. 

RomaniaTV.net
04 ian. 2018, 07:22
Vodafone face angajări. Te califici dacă ai cel puţin studii medii

Oferta de muncă disponibilă la Vodafone

Vodafone angajează Business Sales Advisor. Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin studii medii, cunoştinţe despre industria telecom, foarte bune abilităţi de ascultare şi comunicare, cunoştinţe avansate de engleză şi de lucru la PC. Detalii găsiţi la acest link şi aici

Vodafone angajează pe postul de store manager. Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin doi ani experienţă în retail, un an experienţă în coordonare, bune abilităţi de vânzare şi negociere, poate gestiona conflictele, are abilităţi de comunicare şi relaţionare la toate nivelurile, cunoştinţe medii de engleză. Amănunte găsiţi la acest link. 

Vodafone angajează pe postul de Telephone Account Manager. Candidatul potrivit pentru acest post are experienţă şi abilităţi în domeniul vânzărilor, negocierii, managementului de conturi şi managementului de portofoliu, cel puţin un an experienţă în achiziţie de conturi în vânzări de tip Telesales/Telephone Account Manager, cel puţin un an experienţă în calitate de Account Manager pentru clienţi business, studii superioare, abilităţi de învăţare, dinamism, e bun communicator. Detalii găsiţi la acest link. 

Vodafone angajează pe postul de Store Coordinator.
Candidatul potrivit pentru acest post are experienţă în vânzări şi în coordonare echipe de vânzări (retail), cunoştinţe despre industria telecom, experienţă în instruirea şi dezvoltarea angajaţilor, abilităţi de comunicare, orientare către soluţii şi capacitatea de a lua decizii pe termen mediu şi lung. Amănunte găsiţi la acest link. 

Vodafone angajează Advisor, Sales Support Retail. Candidatul potrivit pentru acest post are 1-2 ani experienţă, de preferat în vânzări sau lucrul cu clienţii, are studii medii, foarte bune abilităţi de comunicare interpersonală, de lucru la PC, atitudine pozitivă şi orientată către client. Detalii găsiţi la acest link. 

Lista completă a locurilor de muncă vacante la Vodafone o puteţi accesa la acest link.