Vodafone face angajări în ţară. Te califici dacă ai cel puţin studii medii

RomaniaTV.net vă spune care este oferta de muncă disponibilă la Vodafone în această perioadă, precum şi profilurile profesionale şi de personalitate căutate de angajatori. 

RomaniaTV.net
20 feb. 2018, 06:40
Vodafone face angajări în ţară. Te califici dacă ai cel puţin studii medii

Oferta de muncă disponibilă la Vodafone

Vodafone angajează pe postul de manager de magazin. Candidatul potrivit pentru acest post are experienţă în vânzări sau retail, experienţă în coordonarea unei echipe de vânzări, are cunoştinţe medii de engleză şi bune abilităţi de vânzare şi negociere. De asemenea, e convingător, creativ şi poate gestiona conflictele.

Detalii găsiţi în anunţurile de recrutare care pot fi consultate la acest link şi la acesta. 

Vodafone angajează pe postul de Trade Representative Supervisor. Candidatul potrivit pentru acest post are experienţă în coordonarea unor echipe de vânzări de teren, experienţă în vânzări şi/sau merchandising, are permis de conducere categoria B, cel puţin studii medii. E, de asemenea, orientat către clienţi, are abilităţi de organizare, planificare, rezolvare a problemelor, are bune abilităţi de comunicare şi e sociabil.

Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link. 

Vodafone angajează pe postul de Business Account Manager, Acquisition. Candidatul potrivit pentru acest post are doi ani experienţă în achiziţie de conturi în vânzări directe (FMCG, servicii, de preferat IT&C), 1-2 ani experienţă în vânzări directe clienţi persoane juridice, are diplomă universitară, permis de conducere categoria B, cunoştinţe avansate de engleză.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat la acest link

Vodafone angajează pe postul de HR Admin – Background Checks Coordinator. Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare (încheiate sau în curs de încheiere), cunoştinţe elementare despre administrarea resurselor umane, cunoştinţe cel puţin medii de engleză. E, de asemenea, riguros, are abilităţi de învăţare, e atent la detalii şi vrea să-şi dezvolte o carieră în HR.

Informaţii suplimentare despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi accesa la acest link

Lista completă a locurilor de muncă vacante la Vodafone o puteţi consulta la acest link.