Vor plânge cu lacrimi amare! Ele sunt zodiile care se vor despărţi toamna asta

Toamna anului 2018 aduce schimbari importante pentru unele zodii in plan personal, intrucat astrele s-au aliniat foarte prost si exista riscul ca unii nativi, care sunt implicati in relatii sentimentale, sa ramana singuri.

17 sept. 2018, 06:32
Vor plânge cu lacrimi amare! Ele sunt zodiile care se vor despărţi toamna asta

Taur

Ultimele luni au fost extrem de tensionate in ceea ce priveste relatiile de cuplu ale Taurilor. Din cauza caracterelor puternice nu reusiti sa va mai intelegeti, iar discutiile in contradictoriu sunt tot mai frecvente, motiv pentru care riscati sa ajungeti la despartire.

Gemeni

Poate ca inceputul relatiei voastre a fost magica si ati trait momente de neuitat, insa acum relatia voastra va lua o alta intorsatura. Mai exact, vei incepe sa resimti diferentele dintre tine si partenerul tau, motiv pentru care te vei simti mai nefericita in relatia de cuplu.

Leu

In ciuda faptului ca relatia ta merge ca pe roate, te simti ca o prizoniera, ceea ce nu e deloc bine. De aceea, incepi sa-ti doresti sa fii din nou singura, sa ai libertate, asa ca vei decide sa mergi singura in continuare.

Balanta

Atunci cand sentimentele nu mai sunt la fel de puternice, ambii parteneri incep sa se simta stanjeniti unul in compania celuilalt. Acest lucru se intampla si in cazul tau. Toata atractia care exista intre voi odata a disparut, iar acum va este extrem de greu sa va expuneti sufletele si chiar trupurile, motiv pentru care veti decide sa va separati.