Votul asupra moţiunii simple care îl vizează pe ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, amânat din nou

Camera Deputaţilor nu va avea şedinţă de vot final în această săptămână, astfel că votul asupra moţiunii simple pe Justiţie va fi amânat, anunţă Agerpres. 

RomaniaTV.net
11 mart. 2019, 14:21
Votul asupra moţiunii simple care îl vizează pe ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, amânat din nou

Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a modificat programul de lucru al deputaţilor, care, de obicei, prevedea o şedinţă de vot final miercuri, stabilind ca în zile următoare să activitatea să fie în comisii, potrivit unor surse parlamentare citate de Agerpres.

Conform acestora, decizia a fost luată în perspectiva în care proiectul bugetului de stat este retrimis de preşedintele Klaus Iohannis la Parlament şi urmează să fie adoptat într-o şedinţă comună a forului legislativ în această săptămână.

Miercurea trecută, şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor unde urma să fie votată moţiunea pe Justiţie a fost suspendată din lipsă de cvorum, după ce deputaţii PSD au decis să nu participe. Parlamentarii PSD au anunţat că situaţia va fi analizată în coaliţie. Liderii PSD sunt nemulțumiți că ministrul justiției nu a promovat modificările la Codurile Penale prin OUG, așa cum a stabilit partidul.