Vrei să ai o noapte fierbinte de Dragobete? Zonele erogene ale fiecărei zodii

Sărbătoreşti Dragobetele şi vrei să ai parte de o noapte fierbinte? În acest caz, ar fi bine să ştii care sunt zonele erogene ale partenerului tău ca să îi oferi clipe de neuitat în această noapte magică, potrivit www.sfatulparintilor.ro.

24 feb. 2015, 12:21

Berbec –  Fața este sensibilă la Berbeci, aşa că o simplă atingere a frunții sau joaca cu o șuviță de păr pot constitui începutul unei apropieri sexuale. Lobii urechilor sunt la fel de sensibili, iar atingând ușor cu degetele buzele Berbecului puteți obține rezultate surprinzătoare. 

Taur – Zonele erogene ale Taurului sunt gâtul şi ceafa. Poţi să începi prin a-i mângâia ceafa, făcându-i un uşor masaj. Sărută-i apoi gâtul şi Taurul va fi excitat la maximum.

Gemeni –  Brațele și umerii; palmele, claviculele şi coapsele sunt zonele sensibile ale nativului din Gemeni. Atingerea vârfurilor degetelor îi poate stârni fiori de plăcere în șina spinării. Nu neglija nici efectul sărutului aplicat pe palmă. 

Rac – Sânii (pieptul) este cea mai erogenă zonă a Racului. Atât bărbaţii, cât şi femeile reacționează la stimularea orală sau manuală a sfârcurilor. Unul dintre cel mai eficient este sărutul prelung, folosirea din plin a limbii și a dinților.

Leu – Spatele şi coloana vertebrală sunt cele mai sensibile părţi ale corpului unui Leu. Dacă vei începe printr-un masaj relaxant, cu siguranţă vei obţine tot ce vrei de la el / ea.

Fecioară – Pentru a cuceri o Fecioară, abdomenul este locul în care trebuie să inisişti cu atingeri şi săruturi prelungi. Întreaga zonă magică începe de la osul pubian până la partea de sus a pieptului – acesta este un traseu încântător pentru cei născuţi sub semnul astral Fecioară.

Balanţă – 
  Vei găsi o sensibilitate debordantă pe partea de jos a spatelui şi pe fese, în cazul nativilor din Balanţă. Nici nu trebuie să depui eforturi mari, trebuie doar să fii atent la această parte a corpului oriunde te afli, în mod spontan. În momentele intime, pune mâna pe fesele ei şi accentuează-ţi atingerile cu mişcări circulare de la baza coloanei vertebrale până spre umeri. Împinge moderat spre piele şi întoarce-te mereu la minunatele fese.

Scorpion –
 Scorpionul manifestă o sensibilitate crescută a zonelor erogene. O simplă atingere în această zonă îl va transforma pe nativul din Scoprion într-un vulcan. Se spune despre bărbatul Scorpion că se poate excita şi numai dacă poartă boxeri ceva mai strâmţi, iar despre femeile Scorpion se crede că găsesc o plăcere nemaipomenită în autostimularea organelor genitale.

Săgetător – Şoldurile sunt speciale pentru nativul din Săgetător şi pe acelaşi piedestal se află şi părul. Joacă-te cu el, mângâie-l, trage-l uşor, efectele vor fi vizibile. Apoi, dar mai ales în cazul bărbaţilor, partea care înconjoară zonele genitale este extrem de sensibilă, o simplă mângâiere în această zonă vulnerabilă îl va încânta pe nativul din Săgetător.

Capricorn –
 Bărbatul Capricorn devine extrem de excitat atunci când partenera lui îi atinge, cu sfârcurile, faţa, gura, pipetul, abdomenul şi, pentru punctul culminant, organele genitale. Femeia Capricorn manifestă o forţă senzuală vulcanică dacă este sărutată pe burtă sau în spatele genunchiului – de fapt, cam acesta este călcâiul lui Ahile al Capricornilor.

Vărsător – 
Zonele erogene ale Vărsătorului sunt, indiscutabil, picioarele şi gleznele. Orice poziţie sexuală care permite atingerea acestor două puncte, reprezintă pentru Vărsător stimularea dorinţei sexuale. Dacă faci dragoste cu un Vărsător, încearcă poziţia „în picioare” şi trece-ţi piciorul în spatele genunchiului sau în spatele gleznei – vei observa cum nativul din Vărsător se aprinde cu mai mult foc.

Peşti –
 Pentru semnul astral Peşti, piciorul este cel mai sensibil şi mai erotic punct al corpului său. Un nativ din Peşti va răspunde foarte bine la masaje în jurul tendonului sau în jurul călcâiului. Sunt foarte receptivi şi la atingerea uşoară a bazei piciorului sau la sărutul degetelor de la picioare.