Vrei să scapi de şunculiţe? Bea acest cocktail înainte de culcare şi o să vezi MINUNEA

Orice femeie ştie cât de grea este lupta pentru menţinerea siluetei. Mai ales dacă ai ajuns deja la vârsta la care nu mai e chiar atât de uşor să scapi de şunculiţa care se depune prin locuri nedorite, indiferent câte diete ţii şi indiferent câtă mişcare faci. Ce să mai zicem dacă nu prea eşti "prietenă" cu regimul alimentar echilibrat şi cu sportul? Există, însă, o soluţie care chiar face minuni.

RomaniaTV.net
27 sept. 2016, 14:13
Vrei să scapi de şunculiţe? Bea acest cocktail înainte de culcare şi o să vezi MINUNEA

Dacă vrei să topeşti grăsimea de prin părţile esenţiale, dar nu ai timp şi bani de diete pretenţioase şi de sală, trebuie doar să bei un amestec natural care acţionează în special acolo unde le doare mai tare pe femei: la burtică! Trebuie să o bei zilnic, înainte de culcare şi să aştepţi.

Chiar dacă grăsimea de pe abdomen este cel mai greu de îndepărtat, nu ai motive să te dai bătută. Noaptea este cel mai bun moment pentru a lupta cu grăsimea, pentru că metabolismul este mai accelerat, având în vedere că nu mai oboseşti creierul cu alte activităţi. Ai nevoie doar de câteva ingrediente: o lămâie, p linguriță de ghimbir ras, o linguriță de suc de aloe-vera, un castravete, o legătură de pătrunjel sau coriandru, un pahar cu apă.

Totul se pune într-un blender şi se bea „cocktailul” cât e proaspăt făcut. Pe lângă faptul că vei scăpa de grăsimea în exces, te vei şi trezi plină de energie, aşa că poate te convingi să faci şi puţină mişcare. Cât de puţină. Rezultatele sigur te vor încânta, mai ales că vor fi chiar vizibile.