Vrei să te căsătoreşti? Vezi în ce zodii sunt bărbaţii buni de însurătoare

Ai incercat vreodata sa iti imaginezi cum arata barbatul perfect alaturi de care sa iti intemeiezi o familie? Il vezi cumva blond sau brunet, cu ochi verzi, caprui, negri sau albastri, scund sau inalt, cu silueta slim sau corp lucrat? Dar la zodia lui te-ai gandit pana acum?

RomaniaTV.net
09 dec. 2014, 12:57
Vrei să te căsătoreşti? Vezi în ce zodii sunt bărbaţii buni de însurătoare

Află care sunt zodiile de bărbaţii numai buni de însurătoare:

Berbec

Barbatul berbec este primul nativ care nu ar spune niciodata NU unei propuneri de insuratoare. El este un barbat ce stie sa iubeasca in cel mai patimas mod posibil si stie cum sa isi faca partenera sa il adore si sa nu isi mai doreasca nimc altceva in afara de compania lui.

Citeşte şi Horoscop 2015: Află ce îţi rezervă astrele în noul an

Este un tata excelent, cu toate ca nu va sti sa se apropie prea mut de copii, ii va iubi neconditionat si atunci cand se vor astepta mai putin el va fi acolo sa le ofere un umar pe care sa planga, o mana de care sa se tina, o vorba buna si un zambet cald de tata iubitor.

Gemeni

Despre gemeni se spune ca le fug ochii destul de mult si ca ar fi cu doua fete, insa cand vine vorba de angajamente, nimeni nu ii intrece. Adevarul este ca gemenii sunt cuceritoti innascuti, insa in momentul in care partenera lor reuseste sa ii cucereasca, vor fi cei mai fideli barbati si cei mai devotati parinti.

Citeşte şi HOROSCOP 2015: De ce iubim zodia Fecioarei

In calitate de tata, barbatul geaman va stii cum sa se joace cu copii, va stii sa le ofere o educatie buna, un suport moral de neclintit si o vorba buna ori de cate ori au nevoie. Va sti sa le ofere un sfat atunci cand au nevoie si sa fie acolo cand cred ca toata lumea ii paraseste.

Citeşte continuarea pe Kudika.ro.