Vrei să te măriţi şi nu ai rochie? Vezi ce poţi face din 10 role de hârtie igienică

Un grup de designeri s-au întrecut în a realiza cea mai spectaculoasă rochie de mireasă din hârtie igienică. Creaţiile au fost puse în valoare de mai multe modele, care susţin că rochiile sunt foarte confortabile.

RomaniaTV.net
28 iun. 2012, 07:11
Vrei să te măriţi şi nu ai rochie? Vezi ce poţi face din 10 role de hârtie igienică

Role de hârtie, lipici, ac şi aţă. Acestea au fost instrumentele pe care le-au folosit finalistele concursului din Statele Unite. Acestea au putut să-şi arate creativitatea şi să realizeze cea mai frumoasă rochie de mireasă din hârtie igienică. Câştigătoarea concursului a fost chiar creatoarea care a reuşit să se impună şi anul trecut în competiţie.

„Am vrut ceva cu adevărat original, ceva ce tinerele mirese ar vrea să poarte. Rochia este destul de scurtă, să se vadă pantofii. Spatele este foarte amuzant cu tăieturi foarte moderne”, a declarat câştigătoarea competiţiei.

Tânăra a avut nevoie de 10 role de hârtie igienică şi o săptămână pentru a realiza rochia şi pentru a câştiga premiul de peste 2.000 de euro.

Creaţiile au fost puse în valoare de mai multe modele, care susţin că rochiile sunt foarte confortabile.

„Este cam grea, dar în comparaţie cu majoritatea rochiilor de nuntă este probabil mai uşoară. Dar este confortabilă”, a spus Stephanie Pope, model.

Competiţia neobişnuită din Statele Unite este organizată de un site dedicat mireselor, care vrea să le demonstreze că nu sunt nevoite să cheltuie mulţi bani pentru a avea o rochie spectaculoasă.