Vrei un abdomen perfect? Încearcă această dietă

Pătrățele pe abdomen și o talie de invidiat? Acum îți va fi foarte ușor, dacă vei urma și tu dieta abdomenului perfect.

RomaniaTV.net
26 oct. 2017, 06:10
Vrei un abdomen perfect? Încearcă această dietă

Deși pare greu de crezut că poți scăpa de aspectul inestetic al colăceilor, fără a sta cu orele la sală, trebuie precizat faptul că, abdomenul se lucrează cel mai bine în bucătărie, și nu o spune noi ci specialiștii din domeniu.

Și asta deoarece, pe lângă mișcare ai nevoie de un aport caloric mic care să mobilizeze organismul să consume cât mai mult din depozitele sale de țesut adipos pentru a lăsa la vedere celebrele pătrățele.

Citeşte şi Efectul advers al unei cure de slăbire. O femeie a rămas mută timp de 10 luni din cauza dietei

Spune adio colăceilor cu ajutorul dietei abdomenului perfect. Nu vei face foamea, nu te vei speti zilnic la sală și vei arăta de milioane.

Alimentația diversificată, cheia sănătății

Uită de regimul drastic bazat pe înfometare și asigură-te că introduci exact alimentele de care ai nevoie în fiecare zi în dieta ta.

Trebuie stabilit de la bun început faptul că acest cuvânt de dietă trebuie înțeles ca pe un stil de viață sănătos, și nu o perioadă în care te chinui să obții un rezultat pentru ca mai apoi să revii la obiceiurile nesănătoase.

Combinația câștigătoare este formată din proteine, carbohidrați și grăsimi bune, pentru ca astfel organismul tău să primească tot ce are nevoie. Problema principală este la cantitate.

Dacă de obicei aveai două feluri de mâncare la masă acum este necesar să reduci porțiile la jumătate.

Citeşte şi 5 exerciţii fizice pentru un abdomen plat şi sexy. Fiecare durează DOAR 15 secunde!

Nici o gustare nu ar trebui să fie fără proteină, alege una de calitate care să te ajute să elimini grăsimea din jurul taliei și aici ne referim bineînțeles la proteinele care provin din pește, carnea de pui sau de curcan.

Lactatele accelerează procesul de slăbire

Pe lângă faptul că ajută la întărirea oaselor mai ales datorită aportului de calciu, lactatele sunt indicate și pentru capacitatea lor de a accelera procesul de slăbire. Sunt un bun aliat pentru a te proteja de apariția osteoporozei, a surplusului de kilograme și inclusiv a hipertensiunii.

Află mai multe detalii despre dieta abdomenului perfect AICI.