Vrei un partener stabil? Iată ce SCHIMBĂRI trebuie să faci în 2014

Deşi ai impresia că ai toate calităţile necesare pentru a avea un iubit stabil, uneori lucrurile nu sunt aşa cum ţi le imaginezi.

06 ian. 2014, 08:47
Vrei un partener stabil? Iată ce SCHIMBĂRI trebuie să faci în 2014

Iată ce schimbări trebuie să faci dacă vrei să-ţi găseşti un iubit stabil în 2014.

1. Evită să ceri, dacă nu poţi să oferi. Când vrei să ai un iubit stabil, trebuie să fii sigură că poţi să îi oferi afecţiunea, dragostea şi atenţia de care are nevoie şi pe care tu, la rândul tău, le doreşti de la el. În momentul în care ajungi doar să-i ceri toate aceste lucruri, dar nu eşti dispusă să i le şi oferi la schimb, relaţia nu are cum să înainteze, scrie eva.ro.

2. Renunţă să mai fii atât de posesivă şi geloasă. Chiar dacă îţi iubeşti foarte mult partenerul, încearcă să renunţi la posesivitate şi la gelozie excesivă. Bărbaţii acceptă mult mai uşor femeile care le lasă o oarecare libertate de a respira. Fii mai relaxată şi ai încredere în tine.

3. Fă-ţi mai mult timp pentru viaţa personală. Una dintre rezoluţiile tale pentru 2014 ar trebui să vizeze viaţa ta personală. Propune-ţi să-i acorzi mai multă atenţie partenerului tău în 2014, mai ales dacă vrei ca acesta să rămână lângă tine mult timp de acum încolo.

4. Ai mai multă grijă de tine. Bărbaţii adevăraţi caută femei inteligente, amuzante şi fâşneţe, dar trebuie să recunoşti că prima lor impresie este cea legată de fizic. Aşadar, dacă ţi-ai neglijat aspectul fizic până acum, în 2014 propune-ţi să faci schimbări majore de look.

5. Renunţă la pretenţiile exagerate. Trebuie să ştii că Domnul Perfecţiune nu există, iar dacă te încăpăţânezi să îl cauţi, ai şanse mari să nu te alegi cu nimic. În 2014, propune-ţi să fii ceva mai indulgentă.

Citeşte şi Horoscop: Cum stai cu dragostea în luna ianuarie 2014