Vreme FRUMOASĂ şi DEOSEBIT DE CALDĂ. Vezi PROGNOZA METEO pentru următoarele zile

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă vreme frumoasă pentru săptămâna viitoare. Soarele domină cerul, iar temperaturile vor ajunge până la 23 de grade.

RomaniaTV.net
16 mart. 2014, 14:46
Vreme FRUMOASĂ şi DEOSEBIT DE CALDĂ. Vezi PROGNOZA METEO pentru următoarele zile

PROGNOZA METEO. Saptamana incepe cu o vreme mai placuta ca aspect dar si cu o cresterea temperaturilor. In nord si in centru norii mai acopera temporar cerul si in primele ore lasa cateva ploi slabe iar la munte precipitatii mixte. In celelalte regiuni soarele e tot mai insistent si vremea va fi asadar placuta, doar izolat mai sunt sanse sa cada cativa stropi de ploaie.

Vantul continua insa sa bate destul de tare la munte, se vor mai depasi 80 km pe ora pe creste, iar peste zi, local si temporar in celelalte regiun ivantul mai trece de 50, 60 km/h. Maximele pleaca de la 9 grade in nordul extrem al Moldovei, in depresiuni si in Delta si ajung la 20 grade in Lunca Dunarii.

Vremea se incalzeste si in Capitala, cerul e variabil, asa ca vorbim despre o zi de primavara autentica. Vantul se mai domoleste si el iar dupa amiaza vine cu maxime de 18, poate chiar 19 grade.

Marti vremea va fi in general frumoasa si continua sa se incalzeasca usor. Soarele domina cerul insotit de putini nori si doar peste nordul tarii si la munte mai sunt innorari si izolat ploi slabe. Vantul sufla inca destul de tare in zonele montane iar pe parcursul zilei trecator sunt ceva intensificari in regiunile extracarpatice. Maximele se vor situa in general intre 10 grade in depresiunile din estul Transilvaniei si 21 grade in Lunca Dunarii.

De vreme frumoasa si deosebit de calda se vor bucura si locuitorii Capitalei. Pe cer isi vor face drum doar cativa nori, vantul nu trece de moderat iar termometrele vor rata maxime de 19, 20 grade.

Miercuri vorbim din nou despre o vreme calda in toata tara, chiar deosebit de calda in regiunile sudice. Meteorologii prognozeza asadar maxime de la 11 grade in Maramures pana la 23 grade in Lunca Dunarii. Norii se aduna temporar pe cer, iar dupa amiaza si in nopatea de miercuri spre joi ploua slab, local, in vest, in nord si in centru si doar izolat in celelalte regiuni. Vantul prinde din nou putere in majoritatea regiunilor iar in zonele montane sufla cu putere.

Citeşte şi PROGNOZA METEO PE DOUĂ SĂPTĂMÂNI

In Capitala vreme ca luna mai, calda si frumoasa. Cerul va fi variabil, vantul e o idee mai agitata dar termometrele arata maxime de 21, 22 grade.

Miercuri vremea ramane calda, cu maxime intre 11 si 20 grade, dar si frumoasa in majoritatea regiunilor. Doar in nord-est mai sunt ceva innorari si izolat e posibi la mai ploua slab iar pe crestele muntilor trecator mai cad precipitatii mixte. Vantul sufla inca destul de tare la munte, trecator insa mai are intensificari si in celelalte regiuni.

Spre finalul saptamanii vremea ramane mai calda decat in mod obisnuit in acesta perioada. Va fi si frumoasa vremea in aproape toata tara si doar in ultima zi a saptamanii cresc sansele de precipitatii in vest.

PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea de PAŞTE şi 1 MAI