VREMEA DE FLORII în Bucureşti

VREMEA DE FLORII. Sâmbătă în estul, centrul şi sudul ţării rămâne vreme ceva mai rece decât ar fi normal spre jumătatea lui aprilie, căci în aceste regiuni cerul rămâne acoperit de nori şi ploile continuă. Însă în restul teritoriului vorbim despre temperaturi normale pentru această data, şi numai izolat plouă puţin şi slab. 

12 apr. 2014, 10:28
VREMEA DE FLORII în Bucureşti

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Sâmbătă va fi răcoare, aproximativ 13 grade vor indica termometrele la amiază, cerul încă are înnorări şi temporar mai plouă, slab cantitiativ. Vântul însă rămâne potolit.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Duminică, vremea se mai încălzeşte, înnorările sunt doar temporare, se mai iveşte soarele printre nori, şi doar trecător este posibil să mai cadă câteva picături de ploaie pe parcursul zilei. Vântul nu dă nici el semne de agitaţie, iar la amiază vor fi aproximativ 15 grade în tremometre.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Luni vorbim despre vreme frumoasă, însorită şi cu temperaturi generoase, 20…21 de hgrade vor indica termometrele la prânz.

PROGNOZA METEO. Marţi, vremea se răceşte din nou în mare parte din ţară şi doar în sud-est încă rămân temperaturi comparabile cu cele din ziua precedentă. Prin urmare, vorbim despre valori ce se vor situa în general între 10 şi 20 de grade la scara întregii ţări, în condiţiile în care cerul va avea înnorări şi local va ploua, mai ales în averse, posibil însoţite de descărcări electrice. La munte vor fi şi lapoviţe sau ninsori, iar în zilele următoare meteorologii spun că temperaturile rămân apropiate de cele normale la mijloc de aprilie, iar ploile încă sunt prezente la nivel local.